Presa din Ungaria, concluzie dură după Paks - Corvinul 0-4: "A înșelat fotbalul de câte ori a putut!"

Presa din Ungaria, concluzie dură după Paks - Corvinul 0-4: "A înșelat fotbalul de câte ori a putut!"

Presa din Ungaria a reacționat după victoria fantastică obținută de Corvinul, 4-0 cu Paks chiar pe terenul maghiarilor, în prima manșă a turului 1 preliminar din Europa League.

Ungurii au scris despre faza din prelungiri, la care s-a dictat mai întâi penalty și apoi faultul a fost mutat, la VAR, în afara careului de către arbitru.

În plus, jurnaliștii maghiari au notat faptul că echipa Corvinul "a înșelat fotbalul de câte ori a putut".

„Lui Harry Kane i s-a acordat un penalty împotriva Olandei miercuri, lui Norbert Könyves, nu - cei din camera VAR ar trebui cu siguranță să ofere o explicație pentru decizie. În timp ce la acest tip fault s-a acordat un penalty la Campionatul European, nu mai este cazul în Europa League.

ADVERTISING

Corvinul a înșelat fotbalul ori de câte ori a putut, iar Aslam Muhammad Usman, membru al vechii dinastii de arbitraj norvegiene, s-a dovedit a fi complice la asta.

Dar să nu fim nedrepți, Paks era la ani-lumină de cea mai bună formă. A fost doar «cireașa de pe tort» că, la sfârșitul prelungirilor, arbitrul a acordat penalty la faultul asupra lui Dániel Böde, apoi, după ancheta VAR a decis că este doar o lovitură liberă” au scris cei de la Nemzeti Sport.

Corvinul în preliminariile Europa League

Corvinul Hunedoara a câștigat prima manșă din turul 1 preliminar al Europa League, scor 4-0, în deplasare cu maghiarii Paks. Sergiu Buș și Marius Lupu, care a reușit un hat-trick, au marcat golurile partidei. Manșa retur va avea loc joia viitoare, de la ora 21:00, la Sibiu.

ADVERTISING

Dacă nu se va produce o surpriză colosală și va trece de Paks, Corvinul va întâlni în turul 2 formația croată NK Rijeka.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!