Elena Rybakina și Barbora Krejcikova, adversare în semifinalele Wimbledon

Elena Rybakina și Barbora Krejcikova, adversare în semifinalele Wimbledon

Jucătoarea kazahă de tenis Elena Rybakina, numărul 4 mondial, s-a calificat miercuri în semifinalele turneului de Mare Şlem de la Wimbledon după ce a trecut uşor, cu 6-3, 6-2, de ucraineanca Elina Svitolina, locul 21 mondial, transmite presa internaţională.

Elena Rybakina, în vârstă de 25 de ani, campioana din 2022 de la Wimbledon, s-a impus după un meci care a durat doar o oră şi un minut. Elina Svitolina nu a depăşit niciodată semifinalele la acest turneu, ea atingând această fază în 2019 şi 2023.

ADVERTISING

Kazaha, care s-a oprit anul trecut în sferturi de finală pe iarba londoneză, o va întâlni în semifinale pe cehoaica Barbora Krejcikova (32 WTA).

Barbora Krejcikova a eliminat-o în sferturi pe letona Jelena Ostapenko (14 WTA) după două seturi echilibrate, 6-4, 7-6 (7/4). Cehoaica în vârstă de 28 de ani, victorioasă la Roland Garros în 2021, nu mai atinsese până acum sferturile de finală pe iarba londoneză.

Jelena Ostapenko rămâne cu o semifinală la Wimbledon, performanţă reuşită în 2018. Un an mai devreme, letona cucerise singurul său titlu de Mare Şlem, la Roland Garros, după o finală cu Simona Halep.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!