Turcii acuză dur arbitrajul după eliminarea în fața Olandei la EURO 2024: ”Decizie scandaloasă!”

Turcii acuză dur arbitrajul după eliminarea în fața Olandei la EURO 2024: ”Decizie scandaloasă!”

Echipa națională a Turciei a fost eliminată sâmbătă seara la EURO 2024, după ce a condus Olanda timp de 70 de minute în sferturile de finală.

S-a terminat 2-1 pentru batavi, care merg în semifinale, acolo unde vor da piept miercuri cu Anglia. După golul lui Samet Akaydin care a deblocat tabela în minutul 35, olandezii au revenit după golurile semnate de de Vrij și Muldur (un autogol) în minutele 70 și 76.

Presa turcă a fost vehementă la final de joc, acuzând arbitrajul la o fază din minutul 30, când Xavi Simons l-a călcat extrem de dur pe Mert Muldur: ”Decizie scandaloasă de la VAR în meciul din Olanda! Acțiunea a rămas nepedepsită. Nu a fost niciun apel de la VAR pentru fotbalistul vedetă care l-a călcat pe gleznă pe Mert Muldur. Reluarea nu a fost urmărită de cei de la VAR. Chiar dacă ar fi putut duce la un cartonaș roșu, a fost doar sancționată doar cu galben”, au scris turcii de la Takvim.

ADVERTISING

A fost o brigadă franceză în meciul de ieri, cu Jerome Brissard arbitrul responsabil din camera VAR.

Olanda va da peste Anglia în semifinalele Europenelor, iar Turcia nu și-a putut egala astfel cel mai bun rezultat de la EURO, semifinalele, pe care le-a atins în 2008.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!