Fotbaliștii români, pe urmele japonezilor: Au lăsat curățenie lună în vestiar după meciul cu Olanda

Fotbaliștii români, pe urmele japonezilor: Au lăsat curățenie lună în vestiar după meciul cu Olanda

Echipa națională a României a făcut un gest remarcabil după ce a fost eliminată de Olanda de la EURO 2024.

Naționala României a copiat un gest făcut de reprezentativa Japoniei la turneele finale, iar la finalul partidei cu Olanda în vestiarul stadionului din Munchen s-a făcut curățenie.

FRF a publicat imagini cu vestiarul pentru a arăta că acesta este impecabil după ce "tricolorii" au trecut pe aici.

De asemenea, în vestiar a fost lăsat și un mesaj din partea naționalei României, scris atât în limba română cât și în germană.

ADVERTISING

„EURO 2024 a fost pentru fiecare dintre noi una dintre cele mai importante experiențe fotbalistice trăite până acum și ne bucurăm că scena pe care s-a desfășurat a fost cea germană. Fiecare meci, fiecare emoție, fiecare trăire ne-a adus împreună și ne-a făcut să simțim magia fotbalului.

Plecăm din Germania cu gândul că am dat totul pentru România și suntem recunoscători pentru tot ce am trăit în săptămânile petrecute aici. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european. Mulțumim că ne-ați făcut să ne simțim ca acasă”, a fost mesajul lăsat în vestiar de către trupa lui Edi Iordănescu.

ADVERTISING

Amintim că echipa națională a României a fost eliminată în optimile de la EURO 2024 după ce a fost învinsă de Olanda cu 3-0.

Pentru echipa națională urmează o pauză până în luna septembrie, când vom juca meciurile din Liga Națiunilor. Suntem într-o grupă cu Kosovo, Cipru și Lituania.

Rămâne de văzut dacă România îl va mai avea pe bancă pe Edi Iordănescu. Selecționerul a cerut câteva zile libere, iar apoi va discuta cu FRF.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇