Organizatorii de la Wimbledon au anunțat wildcardurile oferite la ediția 2024

Organizatorii de la Wimbledon au anunțat wildcardurile oferite la ediția 2024

Organizatorii de la Wimbledon au anunțat, miercuri, lista cu jucătoarele care au primit wildcard la turneul de Grand Slam de la All England Club.

Printr-un comunicat oficial, organizatorii au anunțat lista cu jucătoarele din circuitul WTA care au fost invitate pe tabloul principal de la Wimbledon.

Numele Simonei Halep nu se regăsește pe lista inițială anunțată de oficialii turneului britanic.

Totuși, mai există o șansă pentru Simona, deoarece organizatorii au anunțat doar șapte din cele opt jucătoare care au primit wildcard.

ADVERTISING

Conform site-ului oficial, sunt opt locuri pe tabloul principal care vor fi ocupate de sportive beneficiare de wildcard. Șapte dintre acestea sunt Francesca Jones (Marea Britanie, 218 WTA), Angelique Kerber (Germania, 224 WTA), Yuriko Miyazaki (Marea Britanie, 147 WTA), Naomi Osaka (Japonia, 113 WTA), Emma Răducanu (Marea Britanie, 165 WTA), Heather Watson (Marea Britanie, 198 WTA) și Caroline Wozniacki (Danemarca, 114 WTA).

Astfel, Simona Halep ar putea primi un wildcard pentru Wimbledon, turneu pe care l-a câștigat în 2019, în ultima clipă.

ADVERTISING

Simona Halep n-a mai jucat un meci oficial de mai bine de o lună, de pe 15 mai, când a abandonat în primul tur la Trophee Clarins cu McCartney Kessler.

Ediția 2024 a Wimbledon se desfășoară în perioada 1-14 iulie.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!