Un nou episod al podcastului Laude-Reut "Ce mai zici?" cu Ambasadorul Israelului în România, Reuven Azar

Un nou episod al podcastului Laude-Reut "Ce mai zici?" cu Ambasadorul Israelului în România, Reuven Azar

Suntem încântați să anunțăm lansarea unui nou episod al podcastului „Ce mai zici?”, avându-l ca invitat special pe Excelența Sa, Reuven Azar, Ambasadorul Israelului în România. Elevii Complexului Educațional Laude-Reut, Tudor Matei și Maria Kehaiyan, au avut onoarea de a discuta cu E.S. Reuven Azar despre diverse aspecte ale rolului său diplomatic și impactul acestuia.

E.S. Reuven Azar ne oferă, într-o interviu captivant, o perspectivă detaliată asupra responsabilităților sale, evidențiind evoluția rolului său după evenimentele din 7 octombrie. Acesta pune accent pe situația actuală a Israelului și pe comunicarea strategică cu mass-media.

ADVERTISING

Referitor la provocările mediatice și dezinformare, Ambasadorul Azar explică modul în care Israelul navighează printre diversele informații contradictorii și impactul inteligenței artificiale în amplificarea dezinformării. Aflați cum Israelul gestionează aceste provocări, menținându-și etica și valorile democratice.

Descoperiți cum E.S. Reuven Azar își gestionează timpul, construind o echipă de încredere și delegând responsabilități pentru a menține un echilibru sănătos între muncă și viața personală și ascultați despre calitățile și experiențele personale care i-au modelat cariera diplomatică, precum și aprecierea sa pentru excelența educațională de la ComplexuL Educațional Lauder-Reut.

ADVERTISING

Episodul, în limba engleză oferă perspective unice și informații valoroase direct de la ambasadorul Israelului în România.

Urmăriți podcastul „Ce mai zici?“ pe pagina de Facebook a Complexului Educațional Laude-Reut https://www.facebook.com/LaudeReut/videos/1028494135373205 și pe canalul nostru de YouTube

📢 **NOU EPISOD "Ce mai zici?" cu Ambassador Reuven Azar, Ambasadorul Israelului în România!**

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇