Cum să stimulezi creșterea părului: Vezi cele mai eficiente produse de la Notino

Cum să stimulezi creșterea părului: Vezi cele mai eficiente produse de la Notino

Dacă nu-ți îngrijești bine părul, acest lucru poate provoca subțierea și căderea părului. În plus, pot apărea diverse probleme de sănătate, precum: mătreață, mâncărime, roșeața scalpului, sau alt disconfort. Important este să dai o mare atenție modului în care îți speli părul. Asta înseamnă să nu folosești orice tip de șampon, care poate fi ieftin și de calitate îndoielnică. 

Alege șampoane de brand, de calitate înaltă, pentru a avea un păr sănătos, puternic și bine hidratat! Prin urmare, dacă nu-ți vei curăța adecvat scalpul, porii devin inflamați pentru că bacteriile se dezvoltă pe pielea capului și asta duce și la mâncărime și mătreață. Pentru a preveni porii inflamați ce pot cauza probleme cu creșterea părului, îți sugerăm să utilizezi șampoane de brand, de calitate înaltă. Ai putea opta de pildă pentru un șampon pentru creșterea părului de pe Notino.ro

ADVERTISING

Un produs Apivita poate ajuta în tratament, pentru a controla căderea părului. Datorită unui complex de proteine din lupin, vitamine, minerale, aminoacizi, flavonoide, extract de propolis și amestec natural (de mentă, cimbru, arbore de ceai, ulei esențial de lămâie, extract de ginseng, chinonă, equisetum, lavandă, rozmarin), produsul oferă mari beneficii: 

  • Combate căderea părului, stimulează creșterea sănătoasă a acestuia
  • Întărește și revitalizează rădăcinile
  • Normalizează producția de sebum și oferă podoabei capilare volum. 

Șampoanele de la Kallos ce au ingrediente active, precum cofeină, ajută la creșterea sănătoasă a părului, regenerează structura sa naturală, revitalizează părul, oferă strălucire, îl fac mătăsos și previn căderea firelor de păr. Acestea au proteine din lapte, keratină, fac bine spumă în timpul spălării, curăță adecvat părul, lasă o senzație plăcută pe scalp și ajută la creșterea acestuia. 

Gama Dr. Santé Anti Hair Loss include seturi cu produse cosmetice pentru îngrijirea părului, cum ar fi șampon împotriva căderii părului, balsam pentru părul slab, cremă de mâini și balsam de buze cu unt de Shea. Gama include ulei de păr, șampon, ser, balsam, mască pentru păr. Cu ajutorul lor, îngrijirea părului este mai sănătoasă și de înaltă calitate. În plus, aceste produse sunt pe bază de plante și au un miros natural, foarte plăcut. 

ADVERTISING

Șampoanele sunt foarte eficiente pentru părul subțiat cu tendință de cădere, ele fac multă spumă, hidratează și combat căderea prematură a părului. Balsamurile lasă părul moale și ușor de coafat. Măștile de păr au aloe vera, acid glicolic, acid hialuronic și sunt eficiente pentru hidratarea părului și pentru creșterea rezistenței acestuia. Un set cu mixt de produse cosmetice este potrivit oricând pentru un cadou. 

Dacă nu ai probleme de căderea părului și dorești pur și simplu să ai un păr cu aspect mai frumos și mai sănătos, atunci poți folosi șampoane de brand profesionale de pe Notino.ro, care îmbunătățesc calitatea părului. În cazul în care vrei să rezolvi problema căderii părului, poți alege produse de îngrijire a părului speciale pentru asta și șampoane cu efect de stimulare a creșterii părului. 

ADVERTISING

Alături de aceste tratamente cu șampoane de brand și alte proceduri cosmetice (cu măști de păr, seruri de păr) ai putea ține cont și de alte secrete de frumusețe, cum ar fi folosirea unui complex de vitamine și minerale. De asemenea, utilizarea unor preparate topice (pe bază de vitamine, peptide biomimetice și extracte din plante) ajută la fel de mult precum serurile anti-căderea părului. Peptidele sunt compuși proteici utilizați în cosmetologie, ce pot transforma pielea din interior. Peptidele sunt produse în mod natural în piele, însă până la vârsta de 30 de ani. Odată cu scăderea producției de peptide, pielea începe să se estompeze și apar primele modificări legate de vârstă. Prin folosirea lor se regenerează țesuturile deteriorate. Aceste substanțe reduc inflamația, neutralizează radicalii liberi, stimulează producția de acid hialuronic, de colagen și cresc imunitatea. Peptidele biomimetice au compatibilitate excelentă cu corpul uman. Ele sunt absorbite rapid, întineresc pielea și elimină diversele imperfecțiuni estetice ale pielii. Acestea apar în seruri de păr The Ordinary de pe Notino.ro, care susțin sănătatea scalpului, stimulează creșterea părului și conferă acestuia volum și un aspect mai dens și sănătos. 

În general îngrijirea părului trebuie realizată cu atenție, folosind produse cosmetice blânde cu scalpul, care nu sunt agresive și care au peste 90% ingrediente naturale.