Barcelona primește patru goluri și este umilită în Primera Division

Barcelona primește patru goluri și este umilită în Primera Division

FC Barcelona a suferit sâmbătă seara primul eșec în La Liga, în noul sezon competițional, prima înfrângere așadar sub noua domnie de pe banca tehnică a germanului Hansi Flick.

Catalanii au pierdut categoric în deplasare la Osasuna, scor 4-2, în etapa cu numărul 8 din Spania. Echipa blau-grana a avut o evoluție slabă și a cedat primele sale puncte din noul sezon competițional.

După șapte victorii din tot atâtea meciuri, Osasuna a oprit această serie magică, bifând primul succes acasă în fața Barcei din 2012 încoace.

Budimir și Zaragoza au făcut 2-0 până în pauză, ultimul fiind un jucător împrumutat de la Bayern Munchen. Pau Victor a redus din handicap, însă Osasuna a mai turat motoarele și a încheiat victorioasă după încă un gol semnat de Budimir și o reușită a lui Bretones.

ADVERTISING

Barca rămâne totuși lideră în Spania cu 21 de puncte, însă Real poate veni la un singur punct în spate, dacă va învinge în marele derbi pe Atletico, duminică seara de la 22. Pentru catalani urmează duelul de pe teren propriu cu Young Boys, din Liga Campionilor. De cealaltă parte, Osasuna se va deplasa pe terenul lui Getafe.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!