A fost inaugurat hotelul aflat la cea mai mare înălțime din lume

A fost inaugurat hotelul aflat la cea mai mare înălțime din lume

Hotelul de lux situat la cea mai mare înălțime din lume, care se întinde de la etajul 101 până la etajul 120 al unui zgârie nori impresionant, în formă de spirală și măsurând 632 de metri, a fost inaugurat zilele trecute, la Shanghai.

Hotelul, care are 165 de camere opulente, se află în a doua cea mai înaltă clădire din lume, după celebrul Burj Khalifa (828 de metri) din Dubai, arată AFP, citată de France 24.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

La ultimul etaj al J Hotel, la nivelul 120, se află un restaurant.

De menționat e faptul că în clădire lifturile se deplasează cu o viteză de 18 metri pe secundă.

Citește și „Dor de București” sau cum a ales o agenție de turism să marcheze primul weekend fără mască

J Hotel, inaugurat oficial sâmbăta trecută, aparţine grupului Jin Jiang International Hotels, al cărui acţionar majoritar este statul chinez.

Prețurile nu sunt pentru toate buzunarele, unele fiind de-a dreptul astronomice. Este cazul celui mai frumos dintre apartamente, decorat cu candelabre de cristal şi echipat cu o saună, care poate fi închiriat cu 67.000 de yuani (8.660 de euro).

Vezi și "Litoralul pentru toţi" aduce preţuri începând de la 45 de lei pe noapte


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!