Mihai Stoica a nominalizat care este marele absent al celor de la FCSB de pe lista UEFA: "E unul dintre marcatorii ultimilor ani"

Mihai Stoica a nominalizat care este marele absent al celor de la FCSB de pe lista UEFA: "E unul dintre marcatorii ultimilor ani"

FCSB se pregătește de startul în grupele competiției Conference League, joia viitoare în deplasare la West Ham, iar Mihai Stoica, managerul general, a analizat problemele din lotul roș-albaștrilor.

Pe lângă cupele europene, FCSB are totuși un parcurs catastrofal în campionat, acolo unde are doar o singură victorie, cu doar șapte puncte acumulate în șapte etape.

O mare problemă a fost apărarea, FCSB primind până acum 12 goluri, iar MM Stoica a găsit o explicație: "Ovidiu Popescu e pierdere mare, e o pierdere foarte mare şi Cristea. Cristea a marcat patru goluri în sezonul trecut. E unul dintre fundaşii centrali marcatori în ultimii ani. La noi, jucătorii noştri încă nu... S-a experimentat foarte mult, am jucat din trei în trei zile şi probabil este şi această o explicaţie pentru rezultatele noastre din campionat", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING

Cine televizează primele meciuri ale lui FCSB și CFR Cluj din grupele Conference League

Iulian Cristea s-a accidentat grav pe 4 iunie în partida naționalei României cu Muntenegru din Nations League, s-a operat și va reveni la antrenamente după luna ianuarie 2023.

În locul lui Cristea au fost aduși ca fundași centrali în această vară la FCSB Dawa, Bouhenna și Tamm.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!