Ashleigh Barty, gest superb pentru Simona Halep: Ce le-a cerut organizatorilor Wimbledon

Ashleigh Barty, gest superb pentru Simona Halep: Ce le-a cerut organizatorilor Wimbledon

Ashleigh Barty le-a cerut organizatorilor Wimbledon ca Simona Halep să primească onoarea de a juca primul meci de marți pe arena centrală.

Această onoare revine în mod tradițional câștigătoarei din anul precedent, însă cum Ashleigh Barty s-a retras între timp din tenis, organizatorii de la All England Club trebuie să găsească o altă variantă.

"Barty le-a cerut organizatorilor ca Simona să joace primul meci al zilei de marți, după ce anul trecut n-a participat la Wimbledon din cauza unei accidentări", dezvăluie publicația britanică Express.

ADVERTISING

Anul trecut, locul Simonei, accidentată, a fost luat chiar de Ashleigh Barty, din postura de lider WTA.

Cerința fostei tenismene australiene vine la scurt după ce Darren Cahill le-a solicitat același lucru organizatorilor Wimbledon.

"Aceasta ar trebui să fie Simona Halep. Covid a anulat Wimbledonul din 2020, iar Simona nu a putut juca anul trecut din cauza unei accidentări, așa că Ash Barty a primit onoarea. Cu Ash retrasă, privilegiul și onoarea ar trebui să revină Simonei. Și-a câștigat dreptul în 2019", a scris Darren Cahill pe pagina sa de Twitter.

ADVERTISING

Simona Halep ar fi trebuit să deschiză ziua pe arena centrală în 2020, ca urmare a victoriei din 2019, însă n-a mai apucat s-o facă.

În 2020, Wimbledon a fost anulat din cauza pandemiei de Covid-19, iar în 2021 tenismena noastră n-a participat din cauza unei accidentări.

Wimbledon 2022 se va desfășura în perioada 27 iunie - 10 iulie.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!