PNL și-a stabilit listele la parlamentare. Doi miniștri nu vor candida

PNL și-a stabilit listele la parlamentare. Doi miniștri nu vor candida

Doar doi miniștri nu vor candida la alegerile parlamentare din decembrie, spune Ludovic Orban după validarea listelor de candidaţi PNL. Întrebat ce are în plus față de principalii săi contracandidați, Orban a spus: „Am fost implicat în campanii directe, numărul meu de telefon este cvasi cunoscut”.

Orban a declarat, duminică seara, că listele au fost validate cu foarte mici modificări, referindu-se aici la susținerea candidaturii ministrului Apărării, Nicolae Ciucă.

Ministrul Ciucă s-a înscris în PNL. Orban anunţă că îl va propune candidat la Senat

ADVERTISING

Acesta ocupă prima poziție pentru Senat în Dolj.

Pe listele PNL se regăsește majoritatea miniștrilor, cu excepția lui Marcel Boloș - „liberal dar și preot misionar, preferă să slujească” și a ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu - „care este diplomat, nici nu am discutat”.

Printre ceilalți candidați Orban i-a menționat pe Mara Mareș, Ionuț Stroe, Violeta Alexandru, Florin Cîțu, Ionel Dancă.

Orban şi Violeta Alexandru deschid lista de candidaţi a PNL Bucureşti la Camera Deputaţilor. Cîţu e primul la Senat

ADVERTISING

„E o serie de colegi care nu se mai regăsesc pe listă, fie pentru că nu și-au mai depus candidatura, fie din cauza unor conjuncturi apărute”.

Obiectivul PNL încă nu e stabilit

Obiectivul PNL nu este stabilit încă, a afirmat Orban. Acesta nu a spus nici câte locuri eligibile consideră că va obține PNL în Capitală: „În mod evident, un număr cât mai mare de locuri. Sunt convins că vom obține un rezultat mult mai bună, încă nu am stabilit un obiectiv, facem evaluări, analize și în funcție de asta ne fixăm obiective realizabile”.

ADVERTISING

Întrebat ce are în plus față de contracandidații săi direcți Alexandru Rafila și Victor Ponta, Orban a răspuns: „Sunt foarte serios implicat în activitatea Bucureștiului, am fost viceprimar general, am participat la realizarea foarte multor proiecte”.

Întrebat, de asemenea, dacă este un plus faptul că e premier, Orban a răspuns: „Sigur că este. Pe de altă parte, cunosc foarte mulți bucureșteni personal, am fost implicat în campanii directe, numărul meu de telefon este cvasi cunoscut, oricine poate să comunice cu mine”.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇