Semnul de întrebare ridicat de presa din Scoția în privința lui Ianis Hagi

Semnul de întrebare ridicat de presa din Scoția în privința lui Ianis Hagi

Presa din Scoția a analizat situația luI Ianis Hagi (25 de ani) înaintea startului noului sezon și a ridicat un semn de întrebare.

După ce a jucat cu România la EURO 2024, Ianis Hagi se pregătește să revină la Rangers, în Scoția, club cu care mai are contract pe două sezoane, după ce în stagiunea precedentă a fost împrumutat la Deportivo Alaves în Spania.

Scoțienii se întreabă și așteaptă să vadă care va fi decizia luată de Philippe Clement, antrenorul lui Rangers, în privința lui Ianis Hagi și laudă felul în care internaționalul român și-a revenit după accidentarea la genunchi care l-a ținut în afara terenului peste un an.

ADVERTISING

"Ultimii doi ani din cariera lui Ianis Hagi n-au mers, fără îndoială, așa cum plănuise. (…) Felul cum a reușit să se redreseze, să revină puternic și în formă, vorbește de la sine despre cât de puternic este mental, despre caracterul său și dorința de a îmbrăca din nou tricoul lui Rangers. (…)

Phiippe Clement s-a gândit să-l readucă pe Ianis Hagi în ianuarie 2024, dar nu a fost cazul, în cele din urmă. Hagi va reveni la Rangers în câteva săptămâni, după ce a jucat pe cea mai mare scenă (n.r. - la EURO 2024). Va fi interesant de văzut care va decide Clement că este pasul urmărtor, corect, pe care trebuie să-l facă Hagi: să fie parte din echipa lui Rangers, un nou împrumut în altă ligă sau să fie vândut", scrie site-ul glasgowworld.com.

ADVERTISING

Ianis Hagi este cotat la două milioane de euro de către Transfermarkt.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!