Adrian Mutu, întrebat cine e cel mai bun atacant din Superligă: "E peste Rrahmani"

Adrian Mutu, întrebat cine e cel mai bun atacant din Superligă: "E peste Rrahmani"

Adrian Mutu (45 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a spus cine crede că este cel mai bun atacant din Superligă.

„Briliantul” Mutu, cel mai bun fotbalist de atac pe care l-a avut România de la Gică Hagi încoace, a dat verdictul când a fost întrebat despre cel mai bun atacant din campionatul intern.

După ce i-a fost propus numele lui Albion Rrahamni, Adrian Mutu a dezvăluit că preferă alt atacant, pe care îl consideră mai bun. Antrenorul a explicat și de ce a făcut această alegere, anume Daniel Bîrligea de la CFR Cluj.

ADVERTISING

„Mi se pare bun, dar cred că cel mai bun număr 9 este Bîrligea, nu Rrahmani. Gândește-te că de când sunt eu a dat trei goluri și două assist-uri. Este un jucător de forță, poate să joace și singur în față. Rrahmani este mult mai mobil, mi se pare mult mai fragil.

După părerea mea, Bîrligea este cel mai bun atacant din România și o soluție pentru Edi Iordănescu. Rrahmani are o valoare și are o eleganță în a da goluri, dar eu îl văd pe Dugandzic mai bun ca Rrahmani”, a spus Adrian Mutu, conform Fanatik.

ADVERTISING

Daniel Bîrligea a marcat de nouă ori și a livrat șase pase de gol în 33 de meciuri (2063 de minute) în toate competițiile seznului la CFR Cluj.

El este cotat la un milion de euro de către Transfermarkt.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!