Adrian Mutu, întrebat dacă ar antrena FCSB: Răspunsul sincer al "Briliantului"

Adrian Mutu, întrebat dacă ar antrena FCSB: Răspunsul sincer al "Briliantului"

Adrian Mutu (45 de ani) a fost întrebat dacă ar accepta o ofertă de a antrena la FCSB și a răspuns sincer.

Liber de contract după despărțirea de Neftchi Baku, Adrian Mutu a fost întrebat dacă ar putea colabora cu Gigi Becali, patronul FCSB, ca antrenor.

"Briliantul" a spus că nu s-ar vedea antrenând la FCSB în condițiile în care Gigi Becali se implică în stabilirea primului 11 și al schimbărilor.

„Nu, nu aș putea. În condițiile acelea, nu. Becali alege jucătorii și schimbările. Probabil că el face «Voi antrenați jucătorii, eu aleg cine joacă». Probabil așa funcționează la ei. De aceea spun că nu aș putea lucra acolo. Dar sunt oamenii care acceptă și e treaba lor.

ADVERTISING

Gigi își permite să facă asta pentru că sunt banii lui. E clubul lui. Nu spun că are dreptate. Are curaj să se afișeze. El decide să facă așa, să facă cum vrea. Eu nu aș sta în ceva de genul ăsta. Pe antrenorii care acceptă, nu îi judec. Eu m-aș simți inutil acolo”, a declarat Adrian Mutu, la Digi Sport.

FC Voluntari, Al Wahda (echipa de tineret), România U21, FCU Craiova 1948, Rapid și Neftchi Baku sunt echipele pe care Adrian Mutu le-a antrenat până acum.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!