Campionatul din Turcia, suspendat pe termen nedeterminat: Președintele echipei lui Moruțan i-a dat un croșeu unui arbitru

Campionatul din Turcia, suspendat pe termen nedeterminat: Președintele echipei lui Moruțan i-a dat un croșeu unui arbitru

Campionatul din Turcia a fost suspendat pe termen nedeterminat după ce președintele formației Ankaragucu i-a dat un pumn direct sub ochi unui arbitru la finalul meciului cu Rizespor.

Partida s-a terminat la egalitate, scor 1-1, iar Moruțan a marcat un gol superb. Acesta a trecut în umbră însă după ce președintele Faruk Koca a coborât din lojă și i-a dat un pumn arbitrului direct sub ochi.

El era supărat că Rizespor a egalat în minutul 90+7 și și-a pierdut cumpătul. L-a lovit cu un pumn, iar apoi jucătorii lui Ankaragucu l-au luat la șuturi pe arbitrul căzut jos.

ADVERTISING

Tot fotbalul din Turcia a fost suspendat pe perioadă nedeterminată, iar Faruk Koca a fost arestat.

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a reacţionat şi el: "Condamn atacul asupra arbitrului Halil Umut Meler (…) Nu vom permite niciodată ca violenţa să intervină în sportul turc.", a declarat Erdogan.

Turkish Super Lig referee punched to the ground by club president - then kicked in the head

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇