Patronul lui CFR Cluj și-a pierdut răbdarea: "Le transmit un ultimatum, altfel va fi revoluție"

Patronul lui CFR Cluj și-a pierdut răbdarea: "Le transmit un ultimatum, altfel va fi revoluție"

Patronul lui CFR Cluj și-a pierdut răbdarea după ce echipa a ajuns la cinci meciuri la rând fără victorie.

Neluțu Varga a anunțat că jucătorii trebuie să câștige următoarele 4 meciuri. În caz contrar, mulți fotbaliști și Andrea Mandorlini vor fi dați afară.

„Le transmit antrenorului Mandorlini și băieților că obiectivul este să câștige următoarele 4 meciuri. Nu egaluri, nu mai vorbesc de înfrângeri. Vreau 4 victorii în următoarele 4 meciuri. Le-am fixat un bonus consistent. Dacă vor reuși să aducă 12 puncte, vor avea un bonus pe care să-l împartă de sărbători de 250.000 de euro, adică un sfert de milion de euro.

ADVERTISING

Bani pe care îi vor împărți cu toții, jucători și staff, în cazul în care vom obține 12 puncte. În cazul în care nu vom obține aceste puncte și nu vom avea 4 victorii, va fi revoluție la CFR Cluj”, a spus Varga pentru Fanatik.

El a explicat în ceea ce va consta revoluția de la CFR Cluj.

„Ne vom despărți de mulți și aici includ jucători și staff tehnic. Includ pe absolut toată lumea. Vom face o analiză foarte rațională și foarte corectă, iar cei care ne-au nemulțumit vor pleca.

Dacă nu obținem 4 victorii, vă garantez că în iarnă 6-7 fotbaliști vor pleca de la CFR Cluj. Bineînțeles că mă întrebați și de Andrea Mandorlini. În primul rând, jucătorii sunt cei vinovați pentru că suntem în situația asta. Repet, este un ultimatum pentru toată lumea. Vreau 4 victorii până în iarnă, altfel, va fi revoluție la CFR Cluj și ne vom despărți de foarte, foarte, foarte multă lume.

ADVERTISING

Nu discutăm în momentul de față, sub nicio formă, despre o despărțire de Andrea Mandorlini. Vom trage linie la iarnă", a precizat Varga.

CFR Cluj este pe locul 2 în Superligă, la 5 puncte de FCSB, după 18 etape disputate.

Pe CFR Cluj o așteaptă deplasarea din Cupa României pe terenul Rapidului și meciul de acasă cu FCSB din campionat.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇