CFR Cluj, noi atacuri către FCSB după victoria cu Botoșani: ”Vrem să fie tratate toate fazele la fel”

CFR Cluj, noi atacuri către FCSB după victoria cu Botoșani: ”Vrem să fie tratate toate fazele la fel”

Continuă săgețile între cele mai bine clasate echipe ale României, FCSB și CFR Cluj, prima ieșind victorioasă sâmbătă seara în deplasarea de la Botoșani, scor 1-0.

Unicul gol a fost marcat de Lixandru, după o fază fixă, un corner executat de Florinel Coman. Marius Bilașco, oficial al celor de la CFR Cluj, a declarat că oamenii de la Botoșani ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri, la un duel în prima repriză, dintre Andrea Compagno şi Alin Şeroni.

Centralul Florin Andrei nu a considerat-o o fază litigioasă, iar Bilașco, după meci, la televiziunea OrangeSport, a comparat această fază cu cea produsă la meciul dintre FCSB și CFR Cluj, când Marcel Bârsan a acordat penalti la duelul dintre Andrea Compagno şi Lovro Cvek.

ADVERTISING

”A fost un contact la Compagno, în minutul 32. Eu văd două faze, care ar fi trebuit să fie judecate la fel. Trebuie să se judece fazele la fel. Nu trebuie să se repete greşeşile. Eu văd un contact. Nici acolo nu a fost penalti după părerea mea. Există o inteligenţă a atacantului care cade, la FCSB-CFR. Aici e inteligenţa fundaşului care cade. Există contact? Are acoperire? Că toată lumea zicea: a fost contact, are acoperire.

Dacă există contact, înseamnă că e acoperit. Dacă e în careu e penalti, dacă e în afară e fault. Şi la noi, Lovro a venit în spatele lui, Compagno a simţit şi s-a aruncat. Aş vrea să dea penalti când e clar, şi într-o parte şi în cealaltă. Dacă s-a dat atunci, trebuie să se acorde şi acum. Dacă era altă formaţie şi discutam despre aceeaşi fază probabil că spuneam acelaşi lucru”, puncta fostul atacant de la Steaua și Unirea Urziceni.

ADVERTISING

CFR Cluj este acum la 4 puncte în spatele lui FCSB, însă are un meci în minus, cel cu Dinamo București, de duminică seara, în Liga 1.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!