Fotbalist român, monitorizat de un club uriaș din Spania: Barcelona sau Real Madrid, pe urmele sale

Fotbalist român, monitorizat de un club uriaș din Spania: Barcelona sau Real Madrid, pe urmele sale

Un fotbalist român este monitorizat de un club uriaș din Spania.

Adrian Mazilu a fost vândut de Farul la Brighton, însă înainte de această mutare a intrat în atenția lui Real Madrid sau FC Barcelona.

Anunțul a fost făcut de impresarul Cristian Cernodolea, care a menționat că Mazilu a rămas în atenția clubului important din Spania.

"A fost o discuție cu unul dintre cei doi mari granzi din Spania, Real sau Barcelona. Nu vreau să menționez numele clubului pentru că nu e deontologic. Aveau deja un raport creat despre Mazilu și aveau o decizie prin care să îl urmărească în continuare. Nu a fost o discuție să îl cumpere, dar pot spune cu certitudine că nu mulți jucători români au ajuns pe o astfel de listă în ultimii 10-15 ani. Pot spune cu certitudine că acest club îl va urmări în continuare la Brighton.

ADVERTISING

În ultimele zile, înainte de a semna cu Brighton, a fost o discuție între domnul Hagi și patronul unei echipe de tradiție din Italia. S-a făcut o ofertă verbală semnificativă, ar fi avut un salariu aproape dublu decât la Brighton. Mazilu a decis însă că singura lui opțiune e Premier League", a spus Cernodolea la Fanatik Superliga.

Adrian Mazilu a fost vândut de Hagi la Brighton și va fi jucătorul englezilor din luna ianuarie.

Suma de transfer este estimată la 3 milioane de euro.

Adrian Mazilu are 2 goluri marcate pentru Farul în acest sezon.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇