TOP 3 locații de vis care îți vor face vacanța memorabilă în Antalya și împrejurimi

TOP 3 locații de vis care îți vor face vacanța memorabilă în Antalya și împrejurimi

Este sezonul concediilor, iar o vacanță petrecută într-un loc încărcat istoric ar fi una dintre alegerile pe care le-ai putea face, pentru a-ți crea amintiri frumoase alături de cei dragi. Turcia ascunde „comori” care așteaptă să fie descoperite, fiind una dintre destinațiile de vacanță care se află în topul preferințelor turiștilor. Dacă te-ai gândit că este momentul să îți efectuezi un concediu alături de familie sau prieteni, iar destinația principală de odihnă sau distracție este Turcia, atunci ai putea alege să mergi în Antalya. În cele ce urmează, vei descoperi câteva locații de vis, unde vei avea parte de o priveliște spectaculoasă sau vei lua contact cu istoria locului.

ADVERTISING

Iată câteva locații pe care nu ar trebui să le ratezi în concediul din Antalya:

  • Antalya reprezintă una dintre cele mai populare, apreciate și preferate zone de turiști. Un sejur în acest loc ar putea să îți aducă nu doar odihna de care ai nevoie, ci și o doză de distracție, alături de persoanele speciale din viața ta. Înainte de a ajunge în Turcia, trebuie să te gândești la locația în care îți vei petrece concediul, ce facilități ai dori să ai și în jurul căror obiective turistice să se afle cazarea. Dacă îți propui să ai parte de o experiență completă, alături de oamenii dragi din viața ta, atunci ai putea alege dintre sutele de oferte pentru o vacanță în Antalya, disponibile la Karpaten.ro. Pentru a avea parte de serviciile oferite, poți selecta funcția de filtrare și să alegi nu doar zonele, ci și de unde să fie efectuată plecarea, numărul de nopți pe care dorești să le petreci, dar și alte preferințe pe care le ai. De altfel, există o multitudine de facilități dintre care ai putea alege, de la all inclusive și piscină, până la servicii de SPA și zone recomandate familiilor care au copii. Una dintre zonele în care îți poți crea amintiri de neuitat este Belek. Se află la 30 de kilometri de centrul Antalyei și poți regăsi nu doar plaje izolate, ci și păduri de pin.
  • O altă locație de vis, care ar putea să îți ofere o stare de confort și relaxare, reprezintă Kemer. Pentru persoanele care doresc să își facă fotografii superbe, pot regăsi aici peisaje care îți taie pur și simplu răsuflarea. De altfel, locația Kemer se află la o distanță de 20 de kilometri de Antalya. Stațiunea se întinde de-a lungul coastei Mediterane și îți poate oferi atât liniștea, cât și confortul de care ai nevoie, atunci când mergi într-un concediu în străinătate. De altfel, una dintre atracțiile principale ale zonei Kemer reprezintă plajele care sunt acoperite de pietricele. Poate fi vizitat și portul, pentru a-ți face poze într-un cadru natural de vis, dar și Parcul Antropologic Yoruk, care reprezintă chiar emblema Kemerului.
  • Pe de altă parte, Antalya ascunde adevărate „comori” naturale care așteaptă să fie văzute de turiști. De exemplu, dacă te vei caza direct în zona respectivă, ai mai multe opțiuni când vine vorba de vizitarea unor obiective turistice. Muzeul Antalyei, Poarta lui Hadrian, templele Perge, cascada Karst Springs, vechiul port Phaselis sau situl arheologic Aspendos sunt câteva dintre obiectivele pe care le poți bifa în vacanța ta, cu cei dragi.
ADVERTISING

De altfel, mai poți vizita și Lara-Kundu, o localitate foarte apropiată în care poți ajunge în maxim jumătate de oră, de la aeroportul internațional. Plaja este de o nuanță brun-aurie, apa este cristalină și zona este bogată în palmieri sau eucalipt. Atunci când te decizi să pleci într-o vacanță în Turcia, asigură-te că alegi cazarea care îți oferă cel mai mult confort, pentru a putea vizita locuri de vis și pentru a-ți crea amintiri.

ADVERTISING