Verdictul specialistului după arbitrajul controversat de la Rapid - FCSB: "E rar întâlnit în fotbal"

Verdictul specialistului după arbitrajul controversat de la Rapid - FCSB: "E rar întâlnit în fotbal"

Fostul arbitru Constantin Zotta a analizat cele mai controversate faze de la meciul dintre Rapid și FCSB.

Fostul oficial al Rapidului s-a arătat consternat că Onea nu a fost eliminat în minutul 4 după o intrare dură asupra lui Florinel Coman.

"Mie mi se pare un atac cu o intensitate rar întâlnită în fotbal. E o greșeală mare a lui Feșnic. E cartonaș roșu pentru că atacul lui Onea este cu agresivitate maximă. E roșu! Coman are un mare noroc, îl lovește foarte tare cu genunchiul. Feșnic are o poziție relativ bună, este în fața asistentului și avem și VAR. Nu există nimic…nici măcar un element care să te conducă să poți acorda doar galben. Este un cartonaș roșu evident. Arbitrii merită suspendați! O astfel de greșeală nu este de acceptat", a spus Zotta la Orange Sport.

ADVERTISING

De asemenea, Zotta a afirmat că și Dragoș Grigore ar fi putut fi eliminat în prima repriză după o intrare asupra lui Compagno.

"Dragoș Grigore se duce să-l calce. Are un atac întârziat după ce mingea pleacă, se duce cu talpa pe tendonul adversarului. Se duce clar să-l lovească, îi întoarce și glezna. Nu știu dacă e intensitatea cea mai mare, dar e cam între galben și roșu", a mai spus Zotta.

Amintim că FCSB a pierdut derbiul cu Rapid, scor 0-1, după un gol marcat de Albu în prima repriză.

După acest rezultat, FCSB este pe locul 3, cu 37 de puncte, cinci sub Farul și unul sub CFR Cluj. Rapid e pe 5, cu 31 de puncte.

ADVERTISING

Etapa următoare, FCSB merge la Universitatea Craiova, iar Rapid primește vizita lui CFR Cluj.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!