Un fost mare atacant vrea să revină la FCSB: "Visez să ajung acolo"

Un fost mare atacant vrea să revină la FCSB: "Visez să ajung acolo"

Un fost mare atacant a afirmat că visează să revină într-o zi la FCSB, club pe care îl consideră Steaua adevărată.

Fostul mare atacant Adrian Ilie spune că dorința sa în ziua în care a împlinit 49 de ani este să revină la FCSB.

"Visez că, într-o zi, eu o să mă reîntorc la Steaua!", a spus Adrian Ilie pentru Fanatik.

Chiar dacă a pronunțat numele Steaua, Adrian Ilie s-a referit la clubul din prima ligă, ce joacă sub numele FCSB.

„Nu am probleme cu fanii de la CSA în disputa aceasta cu FCSB. Sunt prieten cu suporteri din ambele tabere. Am jucat la Steaua trei ani. Din punctul meu de vedere, echipa lui Gigi Becali este continuatoarea Stelei. Îmi pare rău pentru ceea ce se petrece în ultimii ani. Cele două echipe puteau face un pact. Inclusiv în perioada în care eu am fost manager în Ghencea, au fost discuții în acest sens.

ADVERTISING

Dar nu s-a rezolvat nimic. Eu sunt prieten și cu cei de la CSA, și cu Gigi. Dar spun că FCSB e Steaua fără discuție! Și nu pot fi acuzat de nimeni, pentru că eu nici măcar nu am fost crescut de copil în Ghencea, am fost crescut la Craiova”, a completat Ilie.

De asemenea, Adrian Ilie, care a fost și manager la FCSB, a explicat ce trebuie să se întâmple pentru ca echipa să câștige titlul.

"Trebuie să vină Gigi din nou la stadion, la meciuri! Contează foarte mult să fie patronul fizic lângă echipă. El a creat această echipă, a avut grijă de toți, i-a plătit pe toți, cu tot ce face, ce spune și nu convine unora. Nu a plecat unul nemulțumit de la Steaua! Inclusiv de mine vorbesc. Când am plecat, mai aveam două sau trei rate și mi le-a achitat pe loc!", a mai spus Ilie.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇