Probleme de ultimă oră pentru Dan Petrescu în vederea derbiului dintre CFR Cluj și FCSB

Probleme de ultimă oră pentru Dan Petrescu în vederea derbiului dintre CFR Cluj și FCSB

CFR Cluj – FCSB este marele derbi al campionatului, meci care va avea loc în această seară de duminică, de la ora 21, în runda curentă de Superligă.

Însă antrenorul Dan Petrescu are ceva probleme de efectiv pentru acest meci cu roș-albaștrii. Astfel, după accidentarea lui Cephas Malele, și Cristi Manea are toate șansele să fie indisponibil.

„Manea, dacă poate să se antreneze e bine, dacă nu… el nu va juca. Și Malele e accidentat, în rest să vedem”, a declarat Dan Petrescu într-o conferință de presă.

ADVERTISING

Este un meci care poate relansa lupta la titlu, dacă FCSB va învinge, căci va ajunge la doar 3 puncte virtuale în spatele campioanei, dacă luăm în considerare și înjumătățirea punctajelor.

„Ne dorim cu toții și sperăm să facem un meci bun și să-l câștigăm. Dacă lipsa lui Coman și Dawa contează? Nu cred, au un lot bun, indiferent cine nu ar fi jucat, nu se vedea. Au dubluri pe toate posturile. Dacă era un campionat normal, zic asta de 5 ani, era greu să ne mai ajungă. Dar e un campionat anormal, unic în lume, și se poate întâmpla orice”, a mai punctat antrenorul lui CFR Cluj.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

La partidă vor asista peste 8000 de fani, asta deși se anunță -9 grade Celsius, plus un teren plin de zăpadă după ninsorile abundente din Ardeal din ultimele zile.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!