FCSB ia măsuri: Mihai Stoica și Nicolae Dică au fost pedepsiți

FCSB ia măsuri: Mihai Stoica și Nicolae Dică au fost pedepsiți

Mihai Stoica și Nicolae Dică au fost pedepsiți după ce au refuzat un jucător care a impresionat în acest sezon la o altă echipă.

FCSB l-a avut în vară liber pe Kevin Boli, dar l-a refuzat la insistențele lui Mihai Stoica. Acesta i-a transmis patronului că FCSB s-ar face de râs dacă ar transfera un jucător care nu mai evoluat de mult.

Boli a ajuns în cele din urmă la Botoșani, unde a avut evoluții bune și a reintrat în atenția celor de la FCSB.

Totuși, moldovenii au cerut 350 de mii de euro, sumă considerată prea mare de FCSB. Furios pe această situație, Becali a anunțat că i-a pedepsit pe Mihai Stoica și Nicolae Dică, iar aceștia nu vor mai avea niciun cuvânt de spus în efectuarea transferurilor.

ADVERTISING

"Lui Iftime i-am dat 25 sau 50 de mii pe Boli. Să aștepte 400 de mii de ani. Foarte bine, omul nu face rău că cere. Dacă el e deștept și eu sunt prost… Când l-am avut gratis să-l iau, m-am consultat cu colaboratorii și mi-au zis că nu mai poate. Ziceam să-l luăm gratis, că-i dam 5000 de euro pe lună. Dar au zis că ne facem de râs. De acum nu mai întreb pe nimeni, nici pe Dică, nici pe MM. Vreau să-l cumpăr, îl iau", a spus Becali la Pro Arena.

FCSB speră să mai găsească un fundaș central pentru a completa lotul înainte de încheierea perioadei de transferuri.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!