Bundesliga se reia vineri: meciuri tari în prima etapă

Bundesliga se reia vineri: meciuri tari în prima etapă

Noul sezon din Bundesliga va începe vineri și, așa cum suntem obișnuiți deja, startul se dă cu un meci de top. Campioana Bayern Munchen se deplasează pe terenul lui Eintracht Frankfurt, într-un meci care promite spectacol. Însă acesta nu va fi primul duel de top din prima rundă a Bundesliga.

Campionatul se anunță a fi mai interesant, din moment ce în Bundesliga s-au întors două echipe cu ștate vechi, Schalke 04 și Werder Bremen. În schimb, au părăsit competiția Arminia Bielefeld și Greuther Furth, care din această vară evoluează în liga secundă. 

Cât privește lupta din noul sezon, calculele sunt clare. Chiar dacă l-a pierdut pe Robert Lewandowski, plecat în această vară la FC Barcelona, Bayern Munchen rămâne favorită la agențiile de pariuri sportive să câștige un nou titlu. Bavarezii au doar cota 1.20 și sunt marii favoriți și în această stagiune. Cu șansa a doua bookmakerii o creditează pe Borussia Dortmund, o echipă obișnuită să facă spectacol, dar care are momente de inconstanță. Gruparea din Dortmund are cota 9.00, în timp ce cu șansa a treia este văzută RB Leipzig, care are cota 13.00. În fine, Bayer Leverkusen e favorita numărul 4 și are cota 26.00.

ADVERTISING

Interesul microbiștilor este major pentru prima etapă din Bundesliga, așa că vă prezentăm pe scurt cele mai tari dueluri din runda inaugurală împreună cu ponturi pentru amatorii de pariuri pe fotbal.

Eintracht - Bayern Munchen nu are cum să nu fie un meci spectaculos

Nemților le place să deschidă sezonul cu un meci tare și nu se abat nici de această dată. Campioana Bayern Munchen merge la Eintracht Frankfurt și fanii au posibilitatea astfel să vadă un meci de top, în care sunt așteptate multe goluri. Chiar dacă Robert Lewandowski a plecat la FC Barcelona, Bayern a fost activă la capitolul achiziții. Cele mai importante achiziții sunt Sadio Mane de la FC Liverpool și Matthijs de Light de la Juventus Torino. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Meciurile dintre cele două echipe au fost spectaculoase în ultima perioadă, iar 5 dintre ultimele 10 au avut cel puțin cinci goluri marcate. Iar Bayern este genul de echipă căreia îi place să înceapă în forță sezonul și nu se menajează în niciun fel, motiv pentru care sunt șanse bune să vedem un nou meci cu multe reușite. Pentru cei care cred că se vor marca peste 3.5 goluri, cota la pariuri online este 2.00. Cât privește cotele 1X2, Eintracht are 5.75 la victorie, egalul are cota 5.10, iar succesul bavarezilor are 1.44.

COTA-1-EINTRACHT

Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen, un meci între două echipe ce iubesc atacul

Tot în prima etapă din Bundesliga se întâlnesc ocupantele locurilor 2 și 3 din sezonul precedent. Bookmakerii anticipează așadar un meci echilibrat, în care Dortmund este ușor favorită chiar dacă l-a pierdut pe Erling Haaland, transferat de Manchester City. Cota pentru victoria lui Dortmund este 2.06, egalul are cota 3.75, iar succesul celor de la Leverkusen are cota 3.20.

ADVERTISING

Borussia Dortmund și Bayer Leverkusen au jocul ofensiv în ADN, astfel că sunt șanse mari să vedem un meci cu multe goluri și în această confruntare. Spre exemplu, în opt din ultimele nouă meciuri dintre cele două echipe s-au marcat cel puțin patru goluri. În ultimele două meciuri, s-au marcat trei goluri încă din prima repriză. În aceste condiții, cei interesați de pariuri pot miza pe selecția ambele echipe vor înscrie în prima repriză, care are cota 3.00.

COTA-2-DORTMUND

Leipzig e favorită clară cu Stuttgart

Clasată pe locul 4 la finalul sezonului precedent, Leipzig debutează în noul sezon din Bundesliga pe terenul lui Vfb Stuttgart, o echipă care s-a salvat la limită de la retrogradare, după ce a terminat pe locul 15. Totuși, diferența de valoare dintre cele două echipe este destul de mare, iar Leipzig este favorită să obțină victoria.

Leipzig are așadar cota 1.74 să obțină un succes, egalul are cota 3.85, iar succesul celor de la Stuttgart are 4.35. Iar Stuttgart a fost un adversar la îndemână în ultimele meciuri pentru cei de la Leipzig, care au câștigat ultimele șase meciuri directe, de cele mai multe ori fără emoții. Leipzig vine după un eșec în Supercupa cu Bayern Munchen, dar a marcat totuși de trei ori, chiar dacă a primit cinci goluri.

COTA-3-STUTTGART

Programul complet al primei etape din Bundesliga 2022/2023

VINERI

  • Eintracht Frankfurt - Bayern Munchen (21:30)

SÂMBĂTĂ

  • Borussia M'Gladbach - TSG Hoffenheim (16:30)
  • Augsburg - Freiburg (16:30)
  • VfL Bochum - Mainz (16:30)
  • VfL Wolfsburg - Werder Bremen (16:30)
  • Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen (19:30)

DUMINICĂ

  • 16:30 VfB Stuttgart - Leipzig (16:30)
  • 18:30 FC Koln - Schalke 04 (18:30)

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.