Florin Răducioiu, reproșuri publice la adresa lui Dan Petrescu: "De ce, Dane? Hai să fim sinceri"

Florin Răducioiu, reproșuri publice la adresa lui Dan Petrescu: "De ce, Dane? Hai să fim sinceri"

Fostul mare fotbalist Florin Răducioiu a făcut o serie de reproșuri publice la adresa lui Dan Petrescu.

Fostul atacant i-a reproșat lui Dan Petrescu faptul că dă vina pe motive puerile pentru rezultatele nefaste ale lui CFR Cluj și nu vede adevăratele probleme.

"E evident că CFR nu a început bine. Nu se așteptau să fie eliminați din Champions League. E un pic de nervozitate. Hai să fim sinceri, Dan este destul de nervos. E genul de antrenor care se focuseaza tot timpul pe alte elemente. Dă vina pe deplasare, pe jucători obosiți. De ce jucători obosiți, Dane? Abia am început campionatul! Trebuie să se focuseze mai mult pe jocul echipei, să dea mai mult", a spus Răducioiu la Orange Sport.

ADVERTISING

În acest start de sezon, CFR Cluj a fost eliminată din Liga Campionilor de Armenii de la Pyunik Erevan. Echipa a ajuns în turul 3 preliminar din Conference League după ce a trecut de andorezii de la Inter Club d'Escalades, dar în retur scorul a fost 1-1.

În Superliga, CFR Cluj a câștigat greu cu Rapid, scor 1-0, și a pierdut cu U Craiova 1948, scor 1-3.

În Conference League, pe CFR Cluj o așteaptă un duel cu Sahtior Soligorsk din Belarus. Primul meci va avea loc în deplasare pe 4 august, iar returul e programat pe 11 august.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!