Victorie pentru Cășuneanu și Andronache la Super Rally Mangalia

Victorie pentru Cășuneanu și Andronache la Super Rally Mangalia

Racing for Fun, echipa formată din Costel Cășuneanu și Aurelian Dode Andronache, a câștigat prima confruntare a echipelor din cadrul Campionatului Național de Super Rally, care a debutat în weekend la Mangalia.

Costel Cășuneanu (Skoda Fabia R5) a încheiat pe 3, iar Andronache (Speed Car GT) s-a clasat pe 4, astfel că împreună au reușit să obțină cel mai bun punctaj în topul echipelor de la super rally. Pe doi s-a clasat echipa formată din francezul Jerome France (Nova Proto) și Didier Balcaen (Formula Renault), iar podiumul a fost completat de Mihai Leu (Radical SR8) și Andrei Duna (Mitjet).

ADVERTISING

În cursă, victoria i-a revenit lui Jerome France, acesta stabilind și recordul de timp pe traseul din Mangalia, în timp ce pe 2 s-a clasat Mihai Leu. Cășuneanu este singurul care nu a pilotat un monopost și s-a clasat în Top 5, completând podiumul. Pe o Skoda Fabia R5, acesta s-a impus astfel la Clasa 2B, devansându-i pe Robert Barabas și Bogdan Duma.

La final, Cășuneanu s-a declarat mulțumit de prestația sa în confruntarea cu monoposturile și a lăsat să se înțeleagă că nu e exclus ca în curând să îl vedem la bordul unui prototip pentru a mai recupera din avantajul contracandidaților săi. În 2019, Cășuneanu a fost campion național absolut la super rally.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

La etapa de la Mangalia au luat startul un total de 24 de piloți, printre alte nume consacrate numărându-se Vali Porcișteanu, Dani Oțil, Vlad Cosma și Adrian Grigore. Următoarea etapă a competiției care se desfășoară exclusiv pe circuite urbane va avea loc pe 2 iulie la Târgu Mureș.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇