Liga 1 | LPF a anunțat echipa ideală a etapei a 8-a din play-off/play-out

Liga 1 | LPF a anunțat echipa ideală a etapei a 8-a din play-off/play-out

Liga Profesionistă de Fotbal a alcătuit echipa ideală din etapa a 8-a a play-off-ului/play-out-ului Ligii 1.

CFR Cluj și FC U Craiova dau câte trei jucători. Dar iată echipa ideală în viziunea LPF:

PORTAR

Robert Popa (FC U Craiova 1948 / 19 ani) - Deşi a primit două goluri, intervenţiile sale au contat decisiv în stabilirea rezultatului final.

FUNDAŞI

Cristian Manea (CFR Cluj / 24 de ani) - Revenit printre titulari, a marcat un gol, primul în acest sezon, şi a reuşit o pasă decisivă.

Iulian Cristea (FCSB / 27 de ani) - A fost fundaşul central din play-off cu cel mai bun index Instat (272). A câştigat majoritatea duelurilor cu adversarii.

ADVERTISING

Erico da Silva (UTA / 32 de ani) - Sigur în defensivă şi periculos de fiecare dată când a urcat în atac. Experimentatul fundaş brazilian a fost, în  multe momente din acest sezon, principalul stâlp din defensiva arădenilor, una dintre cele mai bune din campionat.

Risto Radunovic (FCSB / 30 de ani) - Dăruire totală! A făcut excelent ambele faze. În plus, a pasat decisiv pentru singurul gol al meciului.

MIJLOCAŞI

Geani Crețu (Dinamo / 22 de ani) - A marcat primul său gol în Liga 1, unul care s-a dovedit a fi de 3 puncte.

ADVERTISING

Ciprian Deac (CFR Cluj / 36 de ani) - Din nou, decarul clujenilor a fost la înâlţime! A marcat un gol şi a oferit două pase decisive.

Juan Bauza (FC U Craiova 1948 / 26 de ani) - A pasat decisiv la prima reuşită a craiovenilor, a scos un penalty şi a contribuit la golul al treilea înscris de elevii lui Nicolo Napoli. A reuşit opt driblinguri pe durata partidei.

Ramon Gașpar (Gaz Metan / 19 ani) - A fost cel mai bun de pe teren în duelul medieşenilor cu Academica. A marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

ADVERTISING

ATACANŢI

Andrea Compagno (FC U Craiova 1948 / 26 de ani) - Vârful oltenilor şi-a continuat forma bună din 2022, an în care a marcat de 10 ori.

Gabriel Debeljuh (CFR Cluj / 25 de ani) - Prin dubla reuşită în ultima etapă, vârful CFR-ului a ajuns la 13 goluri în ediţia curentă, toate din acţiune.

ANTRENORUL ETAPEI

Anton Petrea (FCSB / 47 de ani) - A schimbat inspirat spre final şi a câştigat un meci cât o finală, victoria păstrând-o pe FCSB în lupta pentru titlu.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇