"Paszkany m-a dat afară pentru că aș fi umblat cu iubita lui" | Fabbiani, despre motivul plecării de la CFR Cluj

"Paszkany m-a dat afară pentru că aș fi umblat cu iubita lui" | Fabbiani, despre motivul plecării de la CFR Cluj

Cristian Fabbiani a vorbit despre motivele plecării sale de la CFR Cluj după numai un sezon.

Cel mai scump jucător din istoria formației din Gruia spune că a plecat de la Cluj „din cauza managementului prost al lui Paszkany și Andone”.

"Faptul că am stat doar un sezon a fost din cauza managementului prost al lui Paszkany și Andone. Mi-am dat viața în fiecare meci. Nici în ziua de azi nu înțeleg de ce a trebuit să plec", a spus Fabbiani într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

"Agentul meu mi-a spus că Paszkany nu mă mai vrea din cauză că aș fi umblat cu iubita lui. Total neadevărat, povestea asta m-a durut foarte mult. Nu am vrut să plec, era visul meu să pot juca în Champions League. Fiecare fotbalist visează la asta de când se apucă de jucat", a adăugat argentinianul.

ADVERTISING

Fabbiani a vorbit și despre ultimul meci din sezonul 2007/2008, când FCSB și CFR Cluj se luptau pentru titlu, iar el a fost lăsat în afara lotului.

"N-a fost decizia lui Andone să nu fiu în teren în cel mai important meci din istoria CFR-ului. Uite, Iuliu Mureșan e o altă persoană care m-a dezamăgit mult. Înaintea acelei partide se scria că Gigi Becali e interesat să mă transfere la Steaua. Pentru conducerea clubului meu, CFR Cluj, asta însemna că sunt suspiciuni că eu aș putea vinde meciul", a punctat Fabbiani.

ADVERTISING

"Cum să faci asta când cel mai frumos lucru care ți se poate întâmpla ca fotbalist e să câștigi titlul cu echipa ta? Cum își poate imagina cineva că stai departe de familie un an, muncești în fiecare zi, ca apoi să te vinzi pentru bani? M-a durut mult că Mureșan n-a avut încredere în mine", a conchis "Căpcăunul".

Cristian Fabbiani, acum în vârstă de 38 de ani, a jucat la CFR Cluj în sezonul 2007/2008, când a marcat 10 goluri în cele 29 de meciuri jucate în Liga 1.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇