Becali îl avertizează pe Florin Tănase după declarațiile căpitanului de la FCSB

Becali îl avertizează pe Florin Tănase după declarațiile căpitanului de la FCSB

Gigi Becali l-a avertizat public pe Florin Tănase, după ce căpitanul celor de la FCSB a afirmat că jucătorii pot fi afectați de criticile repetate lansate de acesta.

Astfel, Becali a anunțat că nu se va opri din criticat jucătorii și l-a avertizat pe Tănase că-l va schimba și pe el dacă nu va juca bine.

”Nu am văzut, dar fiecare poate să spună orice. Nu mă interesează pe mine ce spune. Mă interesează doar echipa mea. Nu am nimic cu Tănase, e părerea lui. Când nu joacă, îl schimb și pe el”, a declarat Gigi Becali la PRO X.

ADVERTISING

Anterior, Tănase i-a luat apărarea lui Andrei Vlad și a afirmat că jucatorii pot fi afectați de criticile lui Becali.

”Anul trecut și acesta ne-a scos de foarte multe ori, eu sper sa treacă peste și, la cum îl cunosc, cu siguranță va trece. Păi, decid eu? (n.r.- întrebat dacă îl susține să revină între buturi). Nu pot să mă implic eu, știți prea bine cum e nea Gigi, n-ascultă el sfaturi. Normal ca îi afectează când se iese după fiecare meci, moralul unora poate nu e atât de bun și nu se simt prea bine după astfel de critici, dar dacă aceasta e strategia dânsului, dacă așa crede ca îi motivează, sperăm să dea și roade.

ADVERTISING

Nu am avut vreo discuție, avem o relație normală, zic eu, am văzut că tot se vorbește de nu știu ce relație. Păi, dacă pe voi v-ar suna patronul, ați răspunde? Da? Păi, și atunci? Din când în când, mă mai sună, dar nu mă sună mereu”, a declarat Florin Tănase


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!