Alege un serviciu de închiriere auto București accesibil și rapid!

Alege un serviciu de închiriere auto București accesibil și rapid!

Închirierea auto reprezintă o alternativă atractivă atunci când nu dorești să conduci mașina personală prin traficul aglomerat, când participi la un anumit eveniment sau când ai de făcut un drum în interes de serviciu. 

Cererea pentru inchirieri auto Bucuresti este în continuă creștere datorită faptului că o firmă profesională oferă clienților săi ceea ce-și doresc: confort, siguranță, economie de timp și servicii accesibile ca preț.

Atunci când cauți un serviciu de închirieri auto rapid și confortabil, poți alege oferta EvoGo. Beneficiezi astfel de tot confortul oferit de o flotă de automobile modernă și sigură. Automobilul ales poate fi preluat din orice locație din București sau de la aeroportul Otopeni fără nicio taxă suplimentară. În acest fel economisești timp prețios și te bucuri de plăcerea condusului, indiferent de motivația sau destinația aleasă. 

ADVERTISING

Află care sunt avantajele închirierii auto de la o companie cu reputație!

Atunci când alegi o firmă de închirieri auto este important să iei în considerare anumite aspecte care îți pot aduce beneficii. În primul rând să beneficiezi de un proces simplu de închiriere. Acest lucru înseamnă flexibilitate din partea companiei. Poți prelua și preda autovehiculul în mai multe puncte din capitală stabilite de comun acord. De asemenea, disponibilitatea este un alt aspect cheie, poți prelua mașina dorită atunci când vrei, oriunde vrei.

Aceste prime aspecte te ajută să eficientizezi timpul și să te bucuri rapid de plăcerea condusului spre orice destinație. Iar această plăcere este realizată la bordul unor automobile moderne, care îndeplinesc exigențele majorității clienților. Poți opta pentru diverse modele, de la compacte economice, până la automobile business cu o tentă de lux pronunțată. Aceste mașini provin de la mari producători auto și îți oferă siguranța și confortul de care ai nevoie. Găsește modelul auto preferat!

ADVERTISING

Nu în ultimul rând trebuie să ții cont de costuri. A închiria un automobil este acum foarte economic, pentru că singurele costuri sunt taxa de închiriere și combustibilul. Nu trebuie să-ți mai faci griji pentru rovinietă, ITP, asigurări auto etc. Ai asigurate de asemenea, service-ul și asistența rutieră în caz de avarie. Iată care sunt beneficiile oferite de firma de închirieri auto București EvoGo:

  • Flexibilitate în preluarea și predarea automobilelor
  • Flotă auto modernă și variată
  • Toate taxele acoperite
  • Service și asistență rutieră asigurate
  • Plin de combustibil
  • Costuri de închiriere accesibile

Alege opțiunea de închiriere auto cea mai potrivită pentru tine!

Un alt avantaj deosebit de important oferit de companiile de închirieri auto este și posibilitatea de a alege între mai multe opțiuni de închiriere și mai multe opțiuni de plată. Acest lucru se datorează faptului că o companie de închirieri auto poate avea o clientelă destul de variată, de la persoane fizice, până la companii cu mulți angajați și o flotă auto ce are nevoie de extindere. În acest sens și serviciul de închirieri auto este adaptat pentru a satisface preferințele acestor clienți.

ADVERTISING

Poți alege de exemplu închirierea pe o perioadă mai scurtă de timp, închirierea pe termen lung, pe minim trei luni de zile, sau sub formă de leasing operațional, pe o perioadă de minim un an. Fiecare tip de închiriere prezintă avantajele sale. Dacă optezi pentru primul tip, pe o perioadă mai scurtă, te bucuri de plăcerea condusului la bordul unui automobil ales de tine. Ultimele două variante sunt deosebit de avantajoase atunci când deții o firmă și vrei să lărgești flota, să beneficiezi de automobile sigure și predictibilitate financiară. 

EvoGo îți oferă toate beneficiile unei închirieri auto confortabile și sigure. Beneficiază astfel de o experiență a condusului așa cum dorești!