Un internațional român rămâne fără echipă după doar patru luni: ”Nu se mai întoarce după Crăciun”

Un internațional român rămâne fără echipă după doar patru luni: ”Nu se mai întoarce după Crăciun”

Unul dintre cei doar doi români din La Liga rămâne fără echipă, după ce președintele clubului a confirmat că acesta nu se mai întoarce după Crăciun.

Internaționalul român Florin Andone, în vârstă de 28 de ani, va părăsi echipa Cadiz după doar patru luni, anunță presa spaniolă.

”Este adevărat, nu se mai întoarce după Crăciun. Comportamentul și nivelul pe care îl oferă la antrenamente nu oferă îndoieli în ceea ce privește faptul că este un băiat care dă totul. Dar, momentan, nu ne poate ajuta așa cum sigur și-ar dori. Ne axăm în continuare pe cei care sunt 100%”, a declarat președintele lui Cadiz, Manuel Vizcaino, potrivit Digi Sport. Echipa sa este pe locul 19 în campionat.

ADVERTISING

Andone, care în continuare aparține de clubul englez Brighton, ar putea fi împrumutat tot în Spania, una dintre variante fiind Sporting Gijon, din liga a doua.

Românul are un singur gol în 192 de minute jucate în acest sezon. Pe când evolua la Deportivo La Coruna, era titular indiscutabil și marca împotriva unor echipe precum Real Madrid și Atletico.

În naționala României are două goluri în 25 de selecții.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇