Vești bune primite de Simona Halep din partea fostului său antrenor, Darren Cahill

Vești bune primite de Simona Halep din partea fostului său antrenor, Darren Cahill

Tenismena din România Simona Halep, fostă lideră mondială WTA, primește o veste bună de la Antipozi, chiar prin vocea fostului său antrenor Darren Cahill.

Halep, cea a care a încheiat sezonul 2021 fără trofeu câștigat, ajungând până pe locul 20 WTA, a scăpat de o mare temere. E vorba de carantina pe care trebuia să o facă obligatoriu după sosirea pe teritoriul australian, acolo unde va ajunge în curând pentru turneele care pregătesc Australian Open.

Vestea a fost anunțată chiar de Darren Cahill, fostul antrenor de top al Simonei: „Vești grozave pentru toți jucătorii de tenis internaționali care sosesc la turneele de tenis din Australia. Majoritatea vor ajunge pe 28 și 29 decembrie, ținând cont că turneele încep la 1 ianuarie!”, a punctat Darren pe contul său de Twitter.

Anul trecut, toți jucătorii au stat într-o carantină extrem de dură de 14 zile la Melbourne, în hotel, înainte de startul AO. Australia și Noua Zeelandă vor elimina așadar carantina de 72 de ore la intrarea pe teritoriul țării lor. Rămâne însă valabilă regula că orice persoană care ajunge în țările mai sus menționate să aibă nevoie de un test PCR negativ, test făcut la intrarea în țară.

ADVERTISING

Australian Open este al treilea turneu cronologic la care Simona Halep va evolua în 2022.

Românca va mai evolua între 4 și 9 ianuarie la un turneu WTA 250 la Melbourne, apoi între 10 și 15 la Sydney Classic 500.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!