Becali a scos FCSB la vânzare: Suma cerută în schimbul clubului

Becali a scos FCSB la vânzare: Suma cerută în schimbul clubului

După ce Edi Iordănescu a renunțat la funcția de antrenor, Gigi Becali a scos clubul la vânzare.

El i-a transmis liderului Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, că vinde FCSB în schimbul sumei de 10 milioane de euro. În această sumă nu sunt incluși însă și jucătorii.

Mustață i-a transmis astfel lui Becali că va căuta investitori noi pentru FCSB.

"O dai cu 10 milioane? O să vorbesc și eu cu investitori! Să vedem. Noi te respectăm și tu ne jignești, ne umilești! De ce mă trimiți la CSA? De ce ne trimiți la CSA? Pentru mine, asta este Steaua! Tu de ce nu te duci? Du-te la Dinamo, și așa ți-au propus. Deci 10 milioane, ultimul preț? O să găsim investitor. Fără jucători, 10 milioane, ok. Și așa i-ai distrus! Plângeau în vestiar", i-a spus Mustață lui Becali, potrivit DigiSport.

ADVERTISING

De asemenea, Becali a confirmat că e dispus să vândă FCSB. "Ei au spus că am luat ce iubeau ei! Le-am zis să-mi dea 10 milioane de euro, îmi iau jucătorii și le-o dau! Dau societatea pe 10 milioane de euro și iau jucătorii. Imediat cu drag o dau! Ei au spus că nu o să stea așa… Mi-au spus că nu o să am liniște cu ei. Eu nu vreau să am treabă cu ei. I-am zis lui Mustață că a făcut deja 7 ani de pușcărie și acum îi cam instigă. Ce, am încălcat vreo lege că a plecat Edi? Unde sunt rezultatele lui Edi? A venit când eram la 7 puncte de CFR Cluj și acum sunt 8", a explicat Becali.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Becali a preluat Steaua, așa cum se numea atunci, în 2003, de la Viorel Păunescu.

Ulterior s-a dovedit ca nu deține numele și sigla Stelei, astfel că echipa s-a transformat în FCSB.

În acest moment, FCSB are un proces cu Armata și pentru palmaresul Stelei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!