Simona Halep, creditată cu cea mai frumoasă lovitură a lunii octombrie (Video)

Simona Halep, creditată cu cea mai frumoasă lovitură a lunii octombrie (Video)

Tenismena din România Simona Halep a fost creditată de către WTA în urma unei ample anchete cu premiul pentru cea mai bună lovitură a lunii octombrie.

Fostul lider mondial a fost nominalizată pentru acest premiu cu lovitura din partida pe care a disputat-o la turneul WTA de la Cluj-Napoca, Transylvania Open, cu Gabi Ruse, în turul I, punct care i-a adus scorul de 5-2 în setul secund. Un lung de linie marcă înregistrată a fostei campioane de la Wimbledon și Roland Garros.

În acel meci, Halep s-a impus cu scorul de 6-1, 6-2. Ea a ajuns până în finala turneului, pierdută la estona Anett Kontaveit.

ADVERTISING

Halep a primit mai multe voturi în această anchetă în comparație cu loviturile semnate de Garbine Muguruza (la o fază de la meciul cu australianca Ajla Tomljanovici, în turul al doilea la Indian Wells), germanca Angelique Kerber (cu o lovitură din meciul cu jucătoarea cehă Katerina Siniakova, din turul al doilea la Indian Wells) și estona Anett Kontaveit (într-o partidă cu Alexandrova la Moscova, în marea finală).

La dublu a fost aleasă perechea Iga Swiatek (Polonia)/Bethanie Mattek-Sands (SUA), pentru o lovitură în partida cu Su-Wei Hsieh (Taiwan)/Elise Mertens (Belgia), în optimi la Indian Wells.

Simona Halep vs. Elena-Gabriela Ruse | 2021 Cluj-Napoca Round 1 | WTA Match Highlights

Pentru Simona Halep urmează în săptămâna care începe de luni turneul WTA de la Linz, Austria, acolo unde este cap de serie 2.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!