Conte a dezminţit venirea lui Messi la Inter Milano

Antonio Conte, antrenorul echipei Inter Milano, a dezminţit, sâmbătă, zvonurile privind un interes al echipei milaneze pentru sextuplul „Balon de Aur” Lionel Messi, numind aceste zvonuri drept „fantezie fotbalistică”.

„Noi vorbim de o fantezie fotbalistică, o situaţie care nu poate viza Inter din numeroase motive”, a spus Antonio Conte după victoria milanezilor cu Genoa (3-0), în urma căreia a urcat pe locul 2 în clasament.

Mai multe publicaţii italiene, între care cunoscutul cotidian sportiv La Gazzetta dello sport, au scris în ultimele zile despre posibila venire a lui Lionel Messi la clubul lombard, după ce tatăl atacantului argentinian a cumpărat o casă la Milano.

ADVERTISING

"Eu nu cred că este o persoană bolnavă pe această planetă care să spună că nu l-ar vrea pe Messi, dar el este chiar departe de noi şi de ce vrem să construim", a comentat fostul selecţioner al Italiei.

"Leo nu este obiectivul nostru şi eu nu cred că el vrea să plece de la Barcelona", a declarat, la rândul său, directorul sportiv al clubului milanze, Giuseppe Marotta.

Lionel Messi mai are un an de contract cu echipa sa dintotdeauna, FC Barcelona.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇