Universitatea Craiova a avut pe masă o ofertă uriașă de 5 milioane de euro pentru un jucător exponențial

Universitatea Craiova a avut pe masă o ofertă uriașă de 5 milioane de euro pentru un jucător exponențial

Unul dintre cei mai buni jucători din lotul Universității Craiova, actuala ocupantă a locului 2 din Superliga, a fost aproape să se despartă de clubul oltean.

Fostul președintele al grupării craiovene, legendarul Sorin Cîrțu a dezvăluit că mijlocașul de bandă Ștefan Baiaram (21 de ani), unul dintre marile talente din Bănie, a fost aproape să plece de la echipă în schimbul sumei de 5.000.000 de euro.

Baiaram, un fotbalist atât de promițător, dar măcinat de accidentări în ultimii ani, putea pleca pentru o sumă mare, raportată la nivelul fotbalului românesc, însă mutarea nu s-a mai produs.

ADVERTISING

"E un jucător capabil de progres, în general când se cumpără un jucător se caută acest lucru, dacă poate să atingă și alte cote decât cele pe care le are la momentul cumpărării. Baiaram are capacitate de progres, este un jucător cu calitate, și eu zic că ar trebui să mai urce o treaptă să schimbe puțin și anturajul ca echipă, să schimbe echipa cu una cu alte pretenții, alte cerințe, în străinătate...

Nu știu dacă pe plan intern poate cineva... E vorba de ceva milioane, la un moment dat era în vizorul unora dispuși să achite și 5 milioane la vremea respectivă, dar au venit accidentările și a stagnat", a spus Sorin Cîrțu, pentru portalul iamsport.ro.

ADVERTISING

De când a fost promovat la echipa mare, Baiaram a strâns 150 de meciuri la seniorii Craiovei, fiind cotat acum la 1,2 milioane de euro. Are și opt prezențe la naționala de tineret Undre 21 a României. A reușit stagiunea trecută să marcheze nouă goluri și să livreze două assist-uri, în 31 de partide disputate în SuperLiga și Cupa României.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!