Un bărbat a căzut într-un canal adânc din parcul Orășelul Copiilor, din sectorul 4

Un bărbat a căzut într-un canal adânc din parcul Orășelul Copiilor, din sectorul 4

Un bărbat a ajuns la spital, duminică seara, după ce a căzut într-un canal tehnologic din parcul Orășelul Copiilor, din Sectorul 4. Salvatorii l-au găsit fără cunoștință, dar cu semne vitale. Poliția Capitalei a deschis o anchetă.

Poliția Capitalei – Secția 16 a fost sesizată, duminică seara, prin apel 112, despre faptul că un bărbat a căzut într-un canal din parcul Orășelul Copiilor, din Sectorul 4.

Primele echipaje ajunse la caz au constatat că victima se află în stare de inconștiență, dar are semne vitale.

canal-oraselul-copiilor
Foto: ISUB-IF

„Având în vedere adâncimea la care această persoană se afla, la locul intervenției au fost solicitați pompierii Detașamentului Special de Salvatori, care au acționat pentru extragerea victimei folosind echipamentele specifice de căutare-salvare.

ADVERTISING

Preluarea victimei a fost realizată de către echipajul de terapie intensivă mobilă, ulterior fiind realizat transportul la o unitate spitalicească”, transmit salvatorii.

Polițiștii ajunși la locul accidentului au constatat că e vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani.

La caz au acționat două echipaje SMURD, Detașamentul Special de Salvatori, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 16, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇