Ședință în avion la FCSB: Singurii 3 jucători care au scăpat de reproșuri

Ședință în avion la FCSB: Singurii 3 jucători care au scăpat de reproșuri

FCSB a avut un zbor cu „turbulențe” provocate de patron către Salonic. În timpul zborului, în aeronavă a avut loc o ședință în care jucătorii au fost luați la rost.

Gigi Becali a mărturisit că a avut discuții aprinse cu mai mulți jucători. Singurii care au scăpat au fost Mihai Lixandru, Risto Radunović și Adrian Șut.

În schimb, Baba Alhassan, Malcom Edjouma și Darius Olaru au ieșit șifonați din discuția cu Becali.

"Am vorbit cu fiecare în parte. Am luat de la cap la coadă și i-am luat pe rând, stânga-dreapta, cum erau jucătorii: 'Tu, aia, tu, aia, tu…'. (n.r. I-ați și certat?) Păi da nu trebuia? Pai ca să știe de frică. Păi nu trebuie să știe de frică? Eu le-am spus la fiecare. Singurul care i-am spus: 'Șut, ție nu am ce să îți spun. Radunovic ție nu am ce să îți spun, Lixandru nu am ce să îți spun'. Pentru că nu au, nu greșesc. Ăilalți, i-am zis: '(n.r. Baba Alhassan) Băi, tu crezi că am nevoie de floricele la mijlocul terenului?! Pasează dintr-una!'. Malcom, la fel. I-am zis și lui Olaru: 'Bă, tu ești mare fotbalist, dar nu ești atât de mare încât să primești mingea în centru!'. Nu, nici Olaru.

ADVERTISING

Adică verticalizarea aia acolo… sau dacă o primești… stânga-dreapta, o dai la adversari, chiar dacă o dai, o dai în tușă acolo. În centru nu ai voie, bă, să pierzi mingea! Așa, ce am învățat și eu din fotbalul ăsta, intuiția mea! Nu ai voie acolo! Cum, dacă eu sunt cu spatele cum să primesc mingea acolo?! Păi vine ăla în spatele tău, ți-o ia, și gata, e gol! Acolo primesc jucători mingea de o sută de milioane, de două sute de milioane, ca să primească mingea cu spatele în centru, care știu că imediat când o preia, ei o dau, o pasează dintr-una. Nu te lasă, bă, nimeni s-o faci floricele!”, a declarat Gigi Becali, conform ProSport.

ADVERTISING

FCSB se pregătește de meciul cu PAOK Salonic din Europa League, programat joi de la ora 22:00, LIVE pe SpotMedia.ro.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇