FCSB tremură pentru play-off după un start ratat de sezon: ”Deja patru echipe sunt calificate”

FCSB tremură pentru play-off după un start ratat de sezon: ”Deja patru echipe sunt calificate”

FCSB a câștigat doar două partide în acest sezon de Liga 1, pe care l-a început drept campiana en-titre a Superligii, iar poziția sa în viitorul play-off este una serios amenințată.

Roș-albaștrii au remizat sâmbătă, scor 1-1 cu Petrolul, după ce au fost egalați la ultima fază, în minutul 94, după o gafă monumentală a portarului Târnovanu. La final de joc, patronul Gigi Becali susține că se teme pentru accederea echipei sale în top 6. Totuși, roș-albaștrii mai au 21 de meciuri de jucat în sezonul regulat, în care au de recuperat doar 5 puncte față de locul 6.

ADVERTISING

Latifundiarul a și numit cele 4 echipe care deja în opinia sa și-au acontat biletele de play-off: „Normal, cum să nu mă îngrijoreze? Este în pericol play-off-ul! Avem 10 puncte, suntem în pericol. Cum adică să fie glumă? De ce, cum să fie glumă? Ce dacă mai sunt multe meciuri? Și ce? Locurile 1-2-3-4 sunt ocupate. Patru poziții sunt ocupate de U Cluj, Oțelul, CFR și Universitatea Craiova. Eu spun ce nu mai poate fi scos, cine e clar în play-off. Dinamo nu e. Eu spun cine cred eu că e la ora asta în play-off: Universitatea Craiova, CFR, Oțelul și U Cluj. Și Dinamo poate fi, dar nu 100%.

ADVERTISING

Așa că Dinamo și Petrolul trebuie scoase de acolo. Noi trebuie să scoatem pe Dinamo. Are 16 puncte, Petrolul 15, nu e ușor. Eu trebuie să scot de acolo Dinamo sau Petrolul”, a afirmat Becali, în intervenția de la DigiSport.

Ultimul succes a venit pentru FCSB abia în etapa 8, un 2-0 cu UTA, pe teren propriu. Sâmbătă, pentru gazde a punctat Alex Băluță, cu un șut superb de la distanță, în minutul 3.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!