Superliga: FCSB se împiedică de Petrolul. Ploieștenii au egalat în prelungiri

Superliga: FCSB se împiedică de Petrolul. Ploieștenii au egalat în prelungiri

FCSB a remizat, sâmbătă, scor 1-1, cu Petrolul Ploiești, în etapa a 10-a din Superliga.

Prima repriză a fost una plină de evenimente. În minutul 3, Alexandru Băluță a deschis scorul cu un șut din drop, de la marginea careului de 16 metri. Apoi, Darius Olaru a trimis pe lăngă poartă din apropiere, după o centrare a lui Octavian Popescu, în minutul 7.

Marian Huja a dat primele emotii la poarta lui Târnovanu, în minutul 17, cu o lovitură de cap pe centrul porții. Mihai Popescu a fost eliminat cu "roșu" direct în minutul 30, după ce i-a spart capul lui Tudorie la un duel aerian.

ADVERTISING

Petrolul a pierdut doi oameni în prima repriză, accidentați, Grozav și Baiano. Daniel Bîrligea primit doar 45 de minute la debutul său pentru FCSB.

Repriza secundă nu a mai fost la fel de spectaculoasă, dar tot FCSB a avut ocaziile mai mari, deși Petrolul a presat în căutarea egalării.

Olaru l-a lansat excelent spre poartă pe Baeten, intrat pe parcurs, dar acesta a fost blocat în careu înainte să șuteze la poarta lui Zima. Cea mai mare ocazie a reprizei secunde a ratat-o Alexandru Musi, care a tras în portar din interiorul careului. Alexandru Tudorie a egalat în prelungiri, cu capul, după o minge care s-a plimbat prin careul campioanei României. S-a terminat 1-1.

ADVERTISING

În urma rezultatului, FCSB a acumulat 10 puncte și a urcat până pe locul 10, în timp ce Petrolul a rămas pe locul șase, cu 15 puncte.

Ciprian Tătărușanu, fostul portar al FCSB, a dat lovitura de start a partidei de pe Stadionul Steaua.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!