Mihai Stoica numește fotbalistul care "va străluci din nou" la FCSB: "Sunt convins"

Mihai Stoica numește fotbalistul care "va străluci din nou" la FCSB: "Sunt convins"

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al FCSB, este convins că unul dintre fotbaliștii campioanei României „va stăluci din nou”.

Este vorba despre Octavian Popescu (21 de ani), atacantul lateral revenit pe teren după o operație prin care și-a rezolvat o problemă medicală care l-a împiedicat mult timp să se exprime la sută la sută.

Stoica este convins că Popescu "va străluci din nou", după ce l-a văzut cum a jucat în meciul CFR Cluj - FCSB 2-2, din etapa trecută a Superligii.

"Octavian Popescu a fost jucătorul care a schimbat soarta meciului cu CFR. Dacă pierdeam nu era bine deloc. La 2-2 alergam cu mingea din poartă s-o punem la centru şi să jucăm.

ADVERTISING

Octavian a fost cel mai bun jucător al celei de-a doua jumătăţi din meciul cu CFR. Pe Octavian Popescu îl văd cel dinainte de accidentare. Repet, a jucat accidentat şi a făcut sacrificii enorme pentru a juca, întrucât Pantea era accidentat. Acum, Octavian Popescu va străluci din nou. Sunt convins sută la sută!", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Octavian Popescu a jucat șase meciuri (237 de minute) în toate competițiile sezonului la FCSB, fără gol sau pasă decisivă.

El este cotat la 1,8 milioane de euro de către Transfermarkt.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!