FCSB, anunț despre viitorul lui Marius Ștefănescu

FCSB, anunț despre viitorul lui Marius Ștefănescu

FCSB a făcut un anunț despre viitorul lui Marius Ștefănescu (25 de ani), fotbalist transferat cu 1,3 milioane de euro de la Sepsi în vară.

Tras pe linie moartă după un început ezitant de campionat la FCSB, Marius Ștefănescu va primi din nou șanse să-și arate calitățile.

Prin vocea lui Gigi Becali, patronul echipei, FCSB a anunțat că Marius Ștefănescu va redeveni titular dacă va juca bine în următoarele partide în care va primi șansa să evolueze. El nu a jucat deloc în derby-ul cu CFR Cluj (2-2, în Griua).

ADVERTISING

"Ce, Ștefănescu nu vrea? El, săracul, crezi că nu vrea? (n.r. - să joace bine pentru FCSB) Eu cred că se va descătușa! (…) Ștefănescu va intra (n.r. - în următoarele meciuri), să demonstreze și va fi titular", a declarat Gigi Becali, într-o discuție cu jurnaliștii la reședința sa.

Pentru FCSB urmează meciul cu Petrolul, din etapa a 10-a din noul sezon al Superligii, apoi partide cu RFS (Europa League) și Sepsi (Superliga) în finalul lunii septembrie.

Marius Ștefănescu a jucat 14 meciuri (755 de minute) în toate competițiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat de două ori și a pasat decisiv o dată.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!