Horoscop zilnic: 16 septembrie

Horoscop zilnic: 16 septembrie

Berbec

Esti in vervă, ai un farmec irezistibil si vei reusi sa-i molipsesti si pe ceilalti cu entuziasmul si determinarea ta de a te implica in actiuni comune cu altii, dar actiuni de anvergura. Chiar daca la prima vedere ai putea fi nemultumit de rezultatele dezbaterilor, ai încredere că apar altele de bun augur.

Taur

Este nevoie sa te implici in tot soiul de activitati de grup, atat in plan profesional, cat si in plan domestic. Se recomanda prudenta in tot ce intreprinzi, deoarece exista risul ca obtii reprosuri si comentarii nefondate la adresa ta. Pe cat posibil, fii discret si vorbeste strictul necesar.

Mesajul îngerilor pentru luna SEPTEMBRIE 2024

ADVERTISING

Gemeni

Multe si mărunte poti discuta cu prietenii, dar si cu colegii de serviciu care iti sunt aliati de nadejde. Este posibil sa revii asupra unor teme de discutie vechi, sa-ti reformulezi unele conceptii sau planuri de viata, mai ales in ceea ce priveste traseul tau profesional.

Rac

Este bine ca in prima parte a zilei sa te ocupi de plati, documente financiare sau relatii cu institutii financiare, in functie de nevoile pe care le ai. Tentatia de a te avanta investitii de anvergura este la cote mari si paguboasa. Fereste-te de speculatii si de a povesti prea mult despre intentiile tale financiare.

Turbulențe emoționale: Marte în Rac (4 septembrie - 4 noiembrie 2024) 

ADVERTISING

Leu

In primele ore ale zilei mai poti pune la punct detalii parteneriale, atat in relatia cu partenerul de viata, cat si in relatia cu partenerii de afaceri. Sigur ca divergentele de opinie sunt prezente, dar cele mai vehemente le generezi tu. Accepta si parerile celorlalti, chiar daca sunt opuse principiilor tale de viata.

Fecioara

Saptamana debuteaza cu multa activitate la serviciu, iar daca stai acasa la fel se intrezaresc activitati de rutina care nu suporta amanare. Se pare ca ai tendinta de a te implica in tot soiul de treburi care te privesc mai mult sau mai putin. Orienteaza-ti eforturile numai catre prioritati si indatoririle tale personale sau profesionale.

Recalibrări de DESTIN: Eclipsa de Lună și Luna plină în Pești (18 Septembrie 2024)

ADVERTISING

Balanta

Este o zi in care te poti bucura de compania persoanei iubite, a copiilor sau de activitati recreative. Antreneaza-i si pe ceilalti in excursii, hobby-uri sau macar in reuniuni cu prietenii de incredere. Sunt posibili cativa nori in segmentul amoros, pentru ca tu ești mult mai implicat în activitățile profesionale, decât în cele cu cei dragi.

Scorpion

Pe lângă treburile cotidiene, in special cele care vizeaza segmentul socio-profesional, vor interveni si aspectele gospodaresti. După iureșul din prima parte a zilei, linistea casei, apropierea de membrii familiei si de rude iti priesc de minune. De la copii, de la implicarea ta intr-o relatie amoroasă sau in distracții, familia iti poate reproșa diverse.

Oracolscop 16 - 22 Septembrie 2024

Sagetator

Este o zi cu multe controverse, datorita informatiilor pe care le primesti de la persoanele din anturajul apropiat. Ar fi bine sa-ti selectezi atent vorbele si subiectele de discutie, deoarece unii vor profita de cea mai banala greseala si te vor sanctiona aspru. Calatoriile pe distante scurte reprezinta o tema importantă.

Capricorn

In prima parte a zilei apar cheltuieli, însă este posibil să și primesti cadouri, bani sau alte favoruri din partea anturajului apropiat. Linistea iti va fi tulburata incepand cu orele amiezii de tot soiul de discutii si intalniri cu prieteni. Unii iti vor solicita ajutorul material, altii ajutorul moral, iar altii vor dori o conversație obișnuită.

Varsator

Este o zi in care ar trebui sa te simti plin de energie, chiar daca, pe alocuri mai apar oscilatii in trairi, senzatii sau decizii. Orice doresti sa intreprinzi ar fi bine sa te sfatuiesti cu membrii familiei. Sigur ca acestia te pot indruma spre alte activitati, insa vei constata că vei avea numai de castigat.

Pesti

Discretia si misterul care te învăluie astăzi te fac un personaj greu de acceptat de catre ceilalti. Sunt posibile multe discutii, intalniri la drumuri scurte cu tot soiul de cunostinte, insa parca trece totul pe lângă tine fără să lase vreo urma. Sunt șanse de a afla informatii pretioase, pe cai neobisnuite.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇