Simona Halep, înapoi pe teren: Organizatorii turneului la care va reveni au făcut anunțul oficial

Simona Halep, înapoi pe teren: Organizatorii turneului la care va reveni au făcut anunțul oficial

Simona Halep (32 de ani) revine pe terenul de tenis.

Fostul lider mondial a jucat ultimul meci oficial în luna mai, la Trophee Clarins, de unde s-a retras din cauza unei accidentări care nu i-a mai permis să joace.

Organizatorii turneului de la Hong Kong au confirmat, miercuri, prezența Simonei Halep pe tabloul principal al competiției în cadrul unei conferințe de presă în care au fost prezentate toate jucătoarele care vor lua startul.

Turneul din Hong Kong se desfășoară în perioada 28 octombrie - 3 noiembrie 2024.

Prudential Hong Kong Tennis Open 2024 Press Conference

Prudential Hong Kong Tennis Open 2024 Press Conference

Publicată de Prudential Hong Kong Tennis Open pe Marţi, 10 septembrie 2024

Simona Halep își anunțase revenirea pe teren

La conferința de presă organizată cu prilejul tragerii la sorți a turneului Țiriac Foundation Trophy de la București, Simona Halep a anunțat că își pregătește revenirea pe teren, după accidentarea care i-a dat multe bătăi de cap.

ADVERTISING

"E greu să spun acum pentru că încă sunt în recuperare cu genunchiul, plănuiesc ca la final de octombrie să merg să joc un turneu în Hong Kong. Mi-aș dori tare mult, pentru că mi-e dor, simt lipsa competiției și sper să fiu sănătoasă și aptă să joc. Ăsta este planul acum", a spus Simona Halep, la tragerea la sorți a turneului WTA Țiriac Foundation Trophy.

În afara meciului de la Paris, Simona Halep a mai jucat, în 2024, cu Paula Badosa la Miami Open, unde primise un wildcard și unde a fost eliminată în primul tur.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!