Alexandru Mitriță face o declarație plină de sinceritate după revenirea la naționala României

Alexandru Mitriță face o declarație plină de sinceritate după revenirea la naționala României

Alexandru Mitriță (29 de ani) a făcut o declarație plină de sinceritate după ce a marcat la al doilea meci de la revenirea sa la echipa națională.

Neconvocat de Edi Iordănescu o bună perioadă de timp la echipa națională a României, Alexandru Mitriță a revenit sub tricolor în mandatul lui Mircea Lucescu și a marcat în meciul România – Lituania 3-1 din Liga Națiunilor, după ce a jucat și în partida cu Kosovo.

La finalul partidei, Alexandru Mitriță a făcut o declarație plină de sinceritate și a spus că este foarte bucuros pentru că s-a întors să joace din nou în tricoul României, dar și că "trebuia să-l răsplătesc" pe Mircea Lucescu pentru încrederea acordată.

ADVERTISING

"Mândrie, fericire, asta înseamnă pentru mine acest gol. Sunt foarte bucuros că am revenit și am marcat, dar cel mai important este că am câștigat.

Trebuia să-l răsplătesc (n.r. pe Mircea Lucescu), îi mulțumesc că a avut încredere în mine chiar dacă s-au vorbit multe chestii negative la adresa mea. Pentru mine este o onoare să lucrez cu dânsul și să fiu iar la națională

Sunt emoții foarte mari, pe bancă ai mai multe, în teren uiți de ce se întâmplă și ești focusat acolo. E important că am câștigat pe un teren foarte greu și am acumulat 6 puncte.

ADVERTISING

Trebuie să ne focusăm la fiecare antrenament, la fiecare meci, ați văzut și în această seară că Lituania era să ne întoarcă, am jucat foarte bine în a doua repriză și s-a văzut că suntem o echipă unită", a declarat Alexandru Mitriță, la Digi Sport.

România a învins Lituania cu 3-1, pe Stadionul Steaua, în etapa a doua din grupele Ligii Națiunilor. Valentin Mihăilă, Răzvan Marin, Alexandru Mitriță, respectiv Armandas Kucys, au marcat golurile partidei de pe Stadionul Steaua.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!