Superliga: U Cluj învinge la limită Dinamo. "Câinii" au ratat ocazii mari de gol în prima repriză

Superliga: U Cluj învinge la limită Dinamo. "Câinii" au ratat ocazii mari de gol în prima repriză

U Cluj a învins Dinamo, scor 1-0, într-un meci din etapa a opta a Superligii României.

Deși a început bine meciul din deplasarea de la Cluj, cu U Cluj, și a ratat trei ocazii mari de gol în șase minute în prima repriză, Dinamo a plecat fără punct de pe Cluj Arena.

Ovidiu Bic, în minutul 62, cu un șut spectaculos, deviat, a marcat singurul gol al partidei din etapa a opta și a adus victoria "Studenților".

Cătălin Cîrjan a ratat două ocazii importante de gol, în minutele 23 și 26. A trimis, mai întâi, un șut puțn peste poarta lui Gertmonas, apoi portarul lui U Cluj a blocat excelent un șut puternic care se ducea sub bară. Gertmonas a închis poarta și la dubla ocazie a lui Selmani și a lui Gnahore, în minutul 39.

ADVERTISING

Repriza a doua a aparținut lui U Cluj. În minutul 49, Ovidiu Popescu a trimis puțin pe lângă poartă din apropiere. Apoi, în minutul 56, Blănuță a trimis un șut peste poartă de la marginea careului. În minutul 62 a venit golul lui Bic, un șut deviat care l-a învins pe Golubovic, la care portarul dinamovist n-a putut ajunge.

În minutul 87, Dinamo a ratat ultima mare ocazie a mecului, la o lovitură liberă executată de Cîrjan.

S-a terminat 1-0 pentru U Cluj, iar în urma succesului "Șepcile roșii" au acumulat 18 puncte și ocupă fotoliul de lider în clasamentul Superligii, în timp ce Dinamo se află pe poziția a șasea, cu 12 puncte, după opt etape.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!