Surpriză imensă la concertul lui Ed Sheeran: L-a adus pe Thor pe scenă (Video) Legătura actorului cu România

Surpriză imensă la concertul lui Ed Sheeran: L-a adus pe Thor pe scenă (Video) Legătura actorului cu România

Ed Sheeran le-a oferit o surpriză de proporții fanilor prezenți sâmbătă la concertul de pe Arena Națională din București. El a fost acompaniat la tobe de actorul australian Chris Hemsworth, cunoscut la nivel mondial în primul rând pentru rolul Thor. Deja actorul avea o legătură cu România, prin soția sa, a cărei mamă este româncă și care vorbește fluent românește.

@edsheeran

Got Chris Hemsworth to learn drums for my stadium show, find out why on his show #limitlesswithchrishemsworth Season 2 coming 2025 to @Disney+ #thorfortheencore #iwasworthy

♬ original sound – Ed Sheeran

Surpriza a fost uriașă pentru cei peste 70.000 de fani care au fost prezenţi pe Arena Naţională.

ADVERTISING

„Imaginează-ţi că eşti la un concert Ed Sheeran şi te distrezi de minune, iar apoi afli că Thor a cântat la tobe tot timpul???”, a scris cineva pe Instagram.

„Să alegi Bucureştiul pentru pentru acest lucru a fost emblematic”, a scris altcineva.

„Te-ai descurcat foarte bine”, i-a spus Ed Sheeran în culise, unde i-a înmânat și un trofeu.

Ed Sheeran a povestit și cum a ajuns Hemsworth să învețe, în doar două luni, să cânte la tobe.

„În decembrie, Chris m-a sunat şi mi-a spus că face un documentar despre sănătate cognitivă şi beneficiile de a învăţa să cânți la un instrument. A venit să mă viziteze şi am stabilit că o să urce pe scenă să cânte la tobe în faţa a 70.000 de oameni”, a povestit Sheeran, potrivit The Hollywood Reporter.

ADVERTISING

Provocarea de a învăţa să cânte la un instrument, menită să stimuleze creierul, a fost filmată pentru cel de-al doilea sezon al serialului original Disney+ de la National Geographic „Dincolo de limite cu Chris Hemsworth (Limitless with Chris Hemsworth), care va apărea în 2025.

Pe parcursul noului sezon al serialului, Chris explorează fizic şi mental o serie de probleme universale cu care oamenii din întreaga lume se confruntă zilnic: durere, frică, tulburări cognitive şi conexiuni sociale.

Îndrumat de experţi de renume mondial, mentori şi lideri spirituali, el va călători până la capătul lumii pentru a descoperi cele mai recente idei ştiinţifice şi a descifra câteva dintre cele mai bine păstrate secrete ale lumii pentru a trăi o viaţă mai bună, potrivit News.ro.

ADVERTISING

Primul sezon din serialul „Dincolo de limite” este deja disponibil pe Disney+.

Legătura cu România

Chris Hemsworth este cel mai bine cunoscut la nivel mondial pentru rolul lui Thor, în filmele adaptate după benzile desenate Marvel Thor din 2011 și Răzbunătorii lansat în 2012 și pentru interpretarea sa din filmele Albă ca Zăpada și Războinicul Vânător și Cabana din pădure.

Deja Chris Hemsworth are o legătură cu România, prin soția sa, care are origini românești și vorbește foarte bine limba română. Mai exact, Chris Hemsworth este căsătorit cu actriţa Elsa Pataky. Elsa s-a născut în Madrid şi este fiica unui spaniol, José Francisco Lafuente, și a unei românce, Cristina Pataky Medianu. Mama ei, care este publicistă, este și cea care a învățat-o limba română. Bunicul ei matern a fost Mircea Medianu, un cunoscut actor și profesor de teatru.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇