Simona Halep, nevoită să refuze o nouă invitație la un prestigios turneu WTA

Simona Halep, nevoită să refuze o nouă invitație la un prestigios turneu WTA

Simona Halep e nevoită să aibă parte de o pauză foarte lungă din cauza accidentărilor care nu îi dau pace, ori la nivelul genunchiului, ori la nivelul umărului drept.

Românca fostă lideră a clasamentului WTA nu a mai disputat niciun meci oficial de luni bune de zile, fiind în prezent pe locul 1126. Recent, Simona Halep a dezvăluit motivul pentru care s-a văzut nevoită să refuze o invitație, încă una, pentru un turneu de data aceasta foarte important, un Masters de tip 1000 WTA.

E vorba de turneul de la Toronto, pe care acum doi ani Simona îl câștiga după o finală fabuloasă, în fața braziliencei Beatriz Haddad Maia (28 de ani, locul 22 WTA acum).

ADVERTISING

Halep a recunoscut că organizatorii canadieni i-au acordat un wildcard și pentru ediția din anul curent, doar că românca a fost constrânsă de circumstanțe să nu accepte invitația: „Chiar am vorbit cu directorul de turneu, am avut o conversație foarte pozitivă. Și el și-ar fi dorit ca eu să fiu acolo, dar nu eram aptă să joc. De aceea nu m-am dus. Bineînțeles că mi-a părut rău, e un turneu unde am jucat foarte, foarte bine. Și la Montreal am câștigat două titluri, dar și la Toronto a fost frumos să joc de fiecare dată pentru că au fost foarte mulți români. O susținere nemaipomenită, întotdeauna e plăcut să joci unde te simți ca acasă”, a transmis Simona Halep, conform televiziunii Digi Sport.

ADVERTISING

Ultimul meci oficial al lui Halep a fost în luna mai, la challengerul de la Paris, atunci când aceasta a abandonat meciul cu McCartney Kessler (24 de ani, locul 100 WTA) din primul tur al turneului Trophee Clarins, deși câștigase primul set inaugural.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!