Ion Țiriac a premiat sportivii medaliați la Jocurile Olimpice. Simona Halep, alături de Sorana Cîrstea

Ion Țiriac a premiat sportivii medaliați la Jocurile Olimpice. Simona Halep, alături de Sorana Cîrstea

Ion Țiriac a premiat sportivii care au adus medalii României la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Omul de afaceri le-a oferit celor 21 de sportivi care au adus medalii câte o limuzină Hyundai Ioniq 5, care are un preț de 55.000 de euro.

Au fost, de fapt, 22 de sportivi care au primit câte o mașină, deoarece Țiriac a decis să o premieze și pe Sabrina Voinea, în urma situației controversate din finala de la sol.

Inițial, Țiriac dorea să premieze doar medaliații cu aur, dar în cele din urmă a hotărât să le ofere câte o mașină tuturor.

ADVERTISING

La eveniment au fost prezente și Simona Halep și Sorana Cîrstea, care au stat împreună. Sorana a venit în cârje, fiind în proces de recuperare.

România are 9 medalii câștigate la Jocurile Olimpice 2024:

  • 3 de aur - David Popovici (înot, 200 m liber), Andrei Cornea, Marian Enache (canotaj, dublu vâsle) și Adriana Adam, Roxana Anghel, Amalia Bereș, Ancuța Bodnar, Maria Lehaci, Victoria Petreanu, Simona Radiș, Maria Rusu, Ioana Vrînceanu (canotaj, 8 rame cu cârmaci)
  • 4 de argint - Ancuța Bodnar, Simona Radiș (canotaj, dublu vâsle), Roxana Anghel, Ioana Vrînceanu (canotaj, dublu rame), Ionela Cozmiuc, Gianina van Groningen (canotaj, dublu vâsle categoria ușoară), Mihaela Cambei (haltere, 49 kg)
  • 2 de bronz - David Popovici (înot, 100 m liber) și Ana Maria Bărbosu (gimnastică, sol)
ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇